Feestjeuh! Rechtse AfD maakt gehakt van CDU van Merkel in Thüringen

Feestjeuh bij de rechtse rakkers in Duitsland!  De christendemocratische CDU van Merkel vindt dat ze goed bezig is, met de omvolking van Duitsers door Syriërs en Turkies en zo, maar de rechtse AfD van Björn Höcke maakte er bij de verkiezingen zondag gehakt van:  de CDU verloor 12% en zakte naar 21% en derde partij, de AfD steeg een spectaculaire 12% en wordt met 23,4% de tweede partij.  De Duitse leugenpers gilde wekenlang dat AfD en Björn Höcke ‘nazis’ zijn, maar de voormalige Oostduitsers lachen daar eens mee: na de DDR-ervaring zijn zij immuun voor de West-Europese propaganda.  Over DDR gesproken:  ook de commie’s van de partij Die Linke deden het erg goed en worden met 30% de grootste partij.  Eén ding is zeker:  De ‘Ossies’ van het traditionele Thüringen zijn de koers van West-Duitsland, met zijn asielzoekers, criminaliteit en Merkel Moslimmatras spuugzat.  En gelijk hebben ze!

One comment

  1. Klinkt allemaal heel mooi, mar geen enkele partij wil met hun samenwerken! Ze worden bewust buitengesloten! Alleen de meerderheid met 50% of een revolutie kan het tij nog keren!

Comments are closed.