Feestjeuh! Rechtse AfD maakt gehakt van CDU van Merkel in Thüringen

Feestjeuh bij de rechtse rakkers in Duitsland!  De christendemocratische CDU van Merkel vindt dat ze goed bezig is, met de omvolking van Duitsers door Syriërs en Turkies en zo, maar de rechtse AfD van Björn Höcke maakte er bij de verkiezingen zondag gehakt van:  de CDU verloor 12% en zakte naar 21% en derde partij, de AfD steeg een spectaculaire 12% en wordt met 23,4% de tweede partij.  De Duitse leugenpers gilde wekenlang dat AfD en Björn Höcke ‘nazis’ zijn, maar de voormalige Oostduitsers lachen daar eens mee: na de DDR-ervaring zijn zij immuun voor de West-Europese propaganda.  Over DDR gesproken:  ook de commie’s van de partij Die Linke deden het erg goed en worden met 30% de grootste partij.  Eén ding is zeker:  De ‘Ossies’ van het traditionele Thüringen zijn de koers van West-Duitsland, met zijn asielzoekers, criminaliteit en Merkel Moslimmatras spuugzat.  En gelijk hebben ze!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.