Turk verminkt en vermoordt twee Groningers in filmhuis

De in Rotterdam woonachtige Turk Ergün Senarabaci heeft zaterdagochtend op gruwelijke wijze twee Groningers vermoord. Het gaat om twee slachtoffers, een echtpaar uit Slochteren, die in het Pathé-filmhuis werkzaam zijn als schoonmakers en volgens de berichten geen relatie hadden met de dader. De politie gaf snel na de vondst van de lichamen beelden vrij van de dader, die daarop bij een tankstation zo’n drie kilometer verderop kon worden ingerekend. Het is nog onduidelijk wat precies het motief is voor de zoveelste moord op Nederlanders door een allochtoon.

Op camerabeelden heeft de politie kunnen vaststellen dat Senarabaci zaterdagochtend rond half acht het filmhuis binnenkomt en kort daarop het gebouw weer verlaat. Om iets over negen zijn de lichamen van beide slachtoffers gevonden. De twee werden op afschuwelijke wijze door steekwonden om het leven gebracht. Bij één van de Groningers was zelfs de nek doorgesneden. Eén van de slachtoffers werd aangetroffen op de roltrap, het andere slachtoffer lag hoger in het gebouw.

2 comments

  1. We zijn prooidieren geworden. En de overheid weigertvons tegen deze islamitische idioten te beschermen. Sterker nog, ze halen er nog heel veel meer binnen. Je zou schrikken van de aantallen mensen die inmiddels door dut domme open grenzen beleid gruwelijk aan hun einde zijn gekomen….

  2. En nog blijft men ons maar leugens verkopen of enige reactie bevestigen Zet de euren nog wat wijder open zo hebben ze hoegenaamd geen enkele moeite meer om alles hier uit te roeien, Heel fijne politiekers, Bedankt Madam Merkel en de zuipschuiten in de EU in Brussel, Kortom alle politiekers die niet durven dan ons te beschouwen als uit te roeien volk. Loon komt om zijn bonen binnenkort.

Comments are closed.