Om gevangengenomen vrouwen van IS- terroristen te laten vrijkomen zou een fluitje van een cent zijn. Er is alleen 4.000 euro voor nodig. Sympathisanten van IS zamelen via meerdere groepen op de digitale berichtendienst Telegram geld in om zoveel mogelijk vrouwen vrij te krijgen.

Wie uit een Koerdische gevangenis wil ontsnappen, kan dat afkopen. Dat vertellen islamistische sympathisanten aan familie of vrienden via diverse berichtendiensten. Volgens die berichten kunnen de terroristen voor een geldbedrag ‘ontsnappen’ uit de Koerdische opvangkampen in het noordoosten van Syrië. Vrouwen lopen nu het gevaar uitgeleverd te worden aan Irak waar ze de doodstraf riskeren.

Om dat te financieren zijn op  sociale media tal van inzamelacties gestart. In zogenaamde Telegram-groepen post men verhalen, foto’s en filmpjes over het leed van vrouwen en kinderen. De emo-info moet mensen er toe aanzetten om geld in de vorm van cryptovaluta (zoals bitcoins) over te maken. Bij acties en arrestaties van de politie in Brussel en Luik werd al 8000 euro aan ingezamelde geld aangetroffen.

Terug naar IS
Waar die vrouwen daarna naartoe gaan, mochten ze uit de gevangenis geraken, valt niet te voorspellen. In hun wanhoop is de kans groot dat ze terug naar IS gaan en zullen proberen om ook hun opgesloten mannen op die manier te bevrijden. Hun wanhoop en wrok tegen het Westen is zo groot dat zij zich makkelijk laten verleiden tot het plegen van nieuwe terreurdaden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Vrouwen van IS-terroristen vrijkopen kost 4.000 euro”

  1. 4.000 Euro voor een vrouw van circa 50 kg is 80 € per kilo. Ik wist niet dat Muzelmans’ mensenvlees zo duur was. Mensenvlees van “ongelovigen” achten Mohamedaanse IS-terroristen kennelijk beduidend goedkoper te oordelen naar wat te Maalbeek; op Zaventem en elders ter wereld geschied is.

Trending

%d bloggers liken dit: