Het gaat verre van goed met de CD&V van uitredend voorzitter Wouter Beke. Die koos eieren voor zijn geld met een baantje als Vlaams minster in de regering Jambon I. De oplossing van de groeiende problemen binnen zijn politieke familie laat hij dus wat graag aan anderen over. De problemen waren blijkbaar zo groot dat zich eerst niemand geroepen voelde om de kastanjes uit het vuur te halen.

Tot plots de ene kandidaat-voorzitter na de andere opdaagde. Vincent Van Peteghem en Katrien Partyka waren de eersten. Daarna volgden Raf Terwingen en Jong CD&V-voorzitter Sammy Mahdi. En nu komt ook de burgemeester van Affligem, Walter De Donder, beter bekend als de acteur die gestalte geeft aan ‘Kabouter Plop’, op de voorgrond om Beke op te volgen.

Kabouter Plop wil vooral luisteren

Walter De Donder alias Kabouter Plop beschikt als burgemeester van Affligem over weinig of geen nationale ervaring maar dat ziet hij niet als een groot nadeel. Hij wil in de eerste plaats luisteren naar de leden van de partij. Van luisteren heeft hij als partner van kabouter Kwebbel overigens veel meer kaas gegeten…

Problemen binnen eigen partij aankaarten

Plop wil daarbij de problemen binnen zijn partij niet uit de weg gaan.

Walter De Donder: ” Vooraleer beslissingen te nemen ga ik eerst goed luisteren. Dat doen we zowel op straat als online. Ook op deze manier wil ik samen met onze leden onze partij dynamiseren”, vertelt De Donder tegenover VRT NWS.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “‘Kabouter Plop’ kandidaat CD&V-voorzitter”

  1. Opgeklefaterde en herschilderde CVP

    Plopper de plopper de plop, dat is een goede mop, dra onder de kiesdrempel en dus aan de dop

Trending

%d bloggers liken dit: