In Willemstad te Curaçao is op 25 augustus een Nederlandse vrouw in zee geworpen en ze heeft dit ternauwernood overleefd, zo is deze week naar buiten gebracht door de lokale politie. Men verkoos dit pas naar buiten te brengen toen de daders onvindbaar bleken en om de hulp van de andere eilandbewoners in te schakelen. De daders zijn na het opsporingsbericht wel naar voren gekomen en het gaat om een 29-jarige man en een 33-jarige vrouw.

De Nederlandse vrouw, die op het eiland als stagiaire werkt, werd eerst gedwongen om bij het pinautomaat haar geld af te staan, later meerdere keren gewurgd en met vastgebonden handen en voeten van een rots gegooid. Wonder boven wonder kon ze nog naar wal spartelen en daarna op zoek gaan naar hulp.

Door de lokale politie verspreidde beelden;

Curaçao valt onder het Koninkrijk der Nederlanden, maar wel met een eigen staatsregeling. Er wonen rond de 150.000 mensen. Het volk wordt er vertegenwoordigd door de Staten van Curaçao.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: