In Parijs worden 55 politiemensen gevolgd voor islamistische radicalisering

Na de moord op vier politiemensen in Parijs komen de tongen los. Waar de leugenpers er alles aan doet om de slachtpartij toch maar niet aan de islam te linken, komt de gewezen prefect van Parijs, Michel Delpuech, plots met cijfers over islamistische radicalisering binnen het plaatselijke politiekorps. Zou er dan toch iets aan de hand zijn?

Binnen het Parijse politiekorps worden er 40 personen gevolgd voor tekenen van islamistische radicalisering, binnen de prefectuur zijn er dat nog eens 15. Dit betekent dat 55 personen in de gaten worden gehouden. Voor het politiek-correcte clubje is dat een verwaarloosbaar aantal, voor ons zijn er dat 55 te veel. Geradicaliseerde moslims bij politie en leger is zoals de kat bij de melk zetten. Zelfs als hun specifieke functies geen wapendracht vereisen, dan liggen die tuigen toch binnen handbereik. Een kleine vergetel- of verstrooidheid kan dan voor drama’s zorgen.

Omar Bakri Mohammed, een Syrische salafistisch-islamitische militante leider, geboren in Aleppo, voorspelde die toestanden al in 2007 (zie foto): “Op een dag zullen de moslims opstaan die bij de Europese politiediensten of legers in dienst zijn genomen. Ze zullen jullie verpletteren”

Voor wie er nog aan mocht twijfelen.

One comment

  1. Het nieuws over deze aanslag circuleert reeds minstens twee dagen in de pers.
    Pas nu verneem ik dat het over een zwarte politiemedewerker gaat.
    Wie vertrouwt er straks “De pers” nog?

Comments are closed.