In Londen heeft een neger vorige week op een drukke zaterdagochtend, voor de ogen van verbijsterde kooplustigen, met een hamer het raam van een juwelier ingeslagen.  Terwijl omstaanders hem filmen, en vragen ‘Is this real?’ (‘Meen je dat nou echt’?), steekt de schurk zijn hand door het gat in de raam en begint rustig zijn zakken met buit te vullen.

De man werd wat later door de politie aangehouden: het gaat om ene Nathan Tamby, 30 jaar.  De arrestatie verliep blijkbaar niet zonder slag of stoot, want de schoft wordt vervolgd voor inbraak, bezit van een mes, bezit van een ander wapen, en weerspannigheid.

Hier de verbijsterende beelden:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: