De invasie van gelukszoekers gaat weer gewoon verder nu de razendpopulaire Matteo Salvini niet langer op de post van minister van Binnenlandse Zaken in Italië zit. De nieuwe Italiaanse regering heeft besloten om de mensensmokkelaars en andere hulpschepen niet langer in de weg te zitten en de havenpoorten weer voor hen te openen. Dit tot grote ergernis van de Italianen, met name van hen op eilanden als Lampedusa, wat een favoriete plek is om migranten af te zetten. Er wordt op korte termijn wederom een migratiecrisis in het land verwacht.

Een verdubbeling van gelukzoekers die voet aan grond zetten in Italië, zou zelfs volgens de officiële cijfers hebben plaatsgevonden in september van dit jaar, ten opzichte van het vorige jaar. De Europese Unie heeft met een tijdelijk plan het herplaatsen van deze migranten voorgesteld naar de andere landen in de EU. Veel Italianen wijzen boos naar de EU voor het onthouden van elke steun voor het land dat worstelt met deze problematiek.

In Italië verwacht men dat er een grote migratiecrisis aankomt, nu mensensmokkelaars weten dat overstekers van Afrika over de Middellandse Zee naar Europa weer vrij spel hebben en met een humanitaire maskerade weg kunnen komen. Ook in Nederland en elders in Europa klinken al zeur- en klaaggeluiden van extremisten uit de asielindustrie die een dergelijke invasie toejuichen en ongewenste gelukzoekers uit Afrika graag naar onze landen willen halen.

Bekijk hieronder de uitstekende, engelstalige reportage van RT over de hernieuwde aantrekkingskracht van het land op gelukzoekers van buiten Europa;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: