Schandelijke fictie over ‘Génération Identitaire’ op France 2

De aflevering van de Alex Hugo-serie, die France 2 uitzond op 11 september, was er eentje waar de ‘Propagandastaffel’ nog een poepje aan kon ruiken….

In deze TV-film, getiteld ‘L’étrangère’ (de vreemdelinge), ziet Alex Hugo, een ‘goedhartige’ ex- politieagent uit Marseille – inmiddels gemuteerd naar een post in de Alpen – hoe zich in de buurt van de Italiaanse grens, blauw geklede milities, grensoverstekende vreemdelingen trachten te intimideren en terug te sturen richting Italië. Alles is in het scenario voorzien: ‘zeer angstige migranten en zeer angstaanjagende rechtse extremisten!’

Een zwarte arts werd zwaar toegetakeld en moest vluchten voor de ‘blanke’ identitairen. Kan France 2 ons eens vertellen waar dat ooit ‘echt’ gebeurde?

De gelijkenis met Génération Identitaire is – op zijn minst gezegd – frappant. Dezelfde kledij als tijdens de actie van Defend Europe, in de film omgedoopt tot ‘Task Europe’, dezelfde voertuigen, dezelfde logo’s en dezelfde locaties. Maar genoeg is nooit genoeg, voor de Europese leugenzenders. Zo beschikken de leden van ‘Task Europe’ over vuurwapens, een lid van hen is zelfs een drugdealer en diens vader gaat zo ver om een zwarte te vermoorden.

Met dat schoolvoorbeeld van wat laster kan en moet zijn, wil France 2 Génération Identitaire en de gehele identitaire beweging in een slecht daglicht plaatsen. De Franse officiële staatszender France 2 – niet TF1 zoals velen denken – kiest hier openlijk partij voor de migratielobby. Deze film is niet gemaakt door beroepsmensen, maar wel door politieke activisten.

In de film krijgt de kleine zwarte vondeling de naam Nelson, naar de held en Nobelprijswinnaar Nelson Mandela, wordt erbij gezegd.

Net als onze VRT gebruikt France 2 jaarlijks miljoenen euro’s belastinggelden, waarmee ze kijkers beliegen, bedriegen en gefantaseerde verhalen voorschotelen. Ze maken TV voor zichzelf en hun kliek, maar beseffen nog altijd niet dat het grootse deel van de bevolking dat spuugzat is.

Génération Identitaire – zeer populair bij de Franse jeugd – zal het daarbij niet laten. Juristen onderzoeken momenteel welke stappen ze kunnen ondernemen om dat soort bedrog en leugens over de vereniging en haar leden een halt toe te roepen. Krijgt zeker een vervolg.

Voor de hallucinante beelden, bekijk de gelijkenissen met GI hieronder;

2 comments

  1. “Ik, ben blank en daar ben ik fier op” want zo betoon ik dankbaar respect aan mijn (voor)ouders en hun hoogstaande Europese Blanke Kultuur die o.a. met missionarissen en kolonisten Europese beschaving importeerde bij de negers in Congo ; ziekenzorg, weginfrastructuur, stenen gebouwen, verijdelde stamoorlogen etc….

  2. Oikofobie propaganda per scheepslading ; “WEG MET ONS, BLANKEN” !

Comments are closed.