De populistische partij Forum voor Democratie (FvD) verwijt de grote politieke partijen dat ze enkel met symboolwetgeving reageren op de grote groei van het salafisme in Nederland. Dit nadat vorige week uit een nieuwe onderzoek naar voren is gekomen dat het salafisme in Nederland enorm aan het groeien is en dat in de opleidingsinstituten en moskeeën de strenge leer van de islam en het bestrijden van ongelovigen wordt gepredikt. Het FvD wil dat bestuurders de huidige wetgeving gaan toepassen en stevige sancties uitdelen bij niet-naleving, tevens heeft de partij een Wet Bescherming Nederlandse Waarden geschreven.

Voorman Thierry Baudet van het FvD liet zich op het televisieprogramma WNL Op Zondag op de publieke omroep nog wat scherper uit over deze problematiek. Hij liet weten dat dergelijke salafistische predikers vastgezet moeten worden en uit het land gegooid. Deze instellingen moeten zo snel mogelijk worden gesloten, maar als onderdeel van een bredere aanpak tegen het salafisme. “We moeten de fondsen confisqueren, de gebouwen dichtgooien en de predikers vastzetten en het land uitgooien.”, aldus Thierry Baudet.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Forum voor Democratie wil harde aanpak salafisme”

  1. Mohammed Muzelman

    Oei oei oei onze Sharia !

Trending

%d