Getuigenis van Sandra (47 jaar), hoofd van een schoolkantine in Marseille, die werd neergestoken door een ‘onevenwichtige’ moslim.

“Mijn aanvaller werd – zoals zoveel anderen trouwens – gek verklaard, het is de makkelijkste manier voor de struisvogels die ons regeren”. Verklaar ze allemaal gek en de misdaadcijfers zullen dalen of zelfs onbestaande worden!

Sandra bij een radioprogramma van RTL: “Hij nam de telefoon uit mijn handen, hief zijn armen naar de hemel, begon te roepen dat hij aan het bidden was, dat hij een moslim was en dat alle christenen gedood moesten worden. Dan probeerde hij me heel hard te wurgen … Ik verweerde me. Toen keek hij me aan met zijn boze ogen en zei tegen me: Vandaag ben jij degene die zal sterven!”.

“Hij sloeg me, nam een schaar van mijn bureau en stak me drie keer in mijn borstkas en eenmaal in mijn been, dat laatste met een keukenmes dat hij ergens had meegepakt. Elke keer als hij mijn keel losliet, schreeuwde ik, maar niemand hoorde het. Het leek me een eeuwigheid en ik dacht dat ik ging sterven. Ik had het geluk dat er uiteindelijk toch een collega opdaagde, waardoor de dader het op een lopen zette. Anders was ik er wellicht geweest”

“Oké, hij is 17 jaar oud.
Oké, ze hebben hem gek verklaard.
Maar toen hij Allahou Akbar schreeuwde en een schaar pakte in plaats van een van de vele potloden die ik op mijn bureau had, leek hij te weten wat hij deed.
“Marseille, ik kan het niet meer aan, ik wil dit niet meer voor mijn kinderen, we vertrekken!”

“Frankrijk wordt stilaan een opvangland voor psychiatrische gevallen”, zo wist Marine Le Pen onlangs te vertellen.

Niet alleen Frankrijk, beste Marine, heel Europa opent wagenwijd zijn deuren voor allerlei aangespoelde gekken!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op ““Ik ben een moslim, Allah akbar, ik moet christenen doden!””

  1. Evert Evenwichtig

    Zouden er dan ook evenwichtige muzelmannen zijn , die koordansen ?

  2. De verbeelding aan de macht … hoe ouder hoe zotter ze worden.

Trending

%d bloggers liken dit: