Handen af van beleid Salvini, eist oom van vermoord meisje

“Politici die Salvini’s veiligheidsdecreten willen annuleren of afzwakken zullen met mij te maken krijgen”, zegt advocaat Marco Valerio Verni, de oom van Pamela Mastropietro, een bloedmooi 18-jarig Italiaans meisje die door een Afrikaan gruwelijk werd verkracht, vermoord en gekannibaliseerd.

Het slachtoffer

De feiten: de jonge Pamela Mastropietro werd voor het laatst gezien op 29 januari 2018. Haar lichaam van werd later verminkt in Macerata teruggevonden, verborgen in twee koffers. Verschillende organen en lichaamsdelen ontbraken. De Italiaanse politie meldde kort daarop dat ze Pamela’s bebloede kleren had teruggevonden in het huis van ‘Innocent’ (sic) Oseghale, een Nigeriaan die in 2014 in Italië aankwam, een ‘hulpprogramma’ voor vluchtelingen had opgegeven en drugs was beginnen te verkopen. Innocent Oseghale werd tot levenslang veroordeeld voor verkrachting, moord en kannibalisme.

“Als de nieuwe Italiaanse regering – gevormd door de M5S en de socialisten – de veiligheidsdecreten van Salvini afzwakken of vernietigen, dan toon ik gigantische foto’s van het gruwelijk verminkte lichaam van mijn nichtje. Heel de wereld mag die gruwel zien”, zegt meester Verni, die eveneens als advocaat voor de burgerlijke partij optrad.

Mter Verni
“Dagelijks krijgen we beelden van boten vol migranten te zien, die her en der in Europa aan land gaan. Linkse clubjes, dito ngo’s en de media willen ons een geweten schoppen. Ze beschuldigen ons van onmenselijkheid. Voor hen betekent overspoeld worden door gelukzoekers allerhande, een culturele verrijking. Ik zal hen eens tonen wat die ‘verrijking’ inhoudt! Rome en het parlement zullen te zien krijgen tot wat deze ‘vluchtelingen’ in staat zijn. Wie het gekannibaliseerd lichaam van mijn nichtje te zien zal krijgen, zal zijn mening over de culturele verrijking wellicht herzien. De hypocrisie moet stoppen. Bij het progressieve clubje bleef het muisstil toen Pamela’s verkracht, vermoord en deels opgegeten lichaam, werd teruggevonden. Met mijn eventuele actie wil ik ook herinneren aan de catastrofale gevolgen van illegale immigratie in zijn totaliteit”.

One comment

Comments are closed.