Fotoreportage: Dit was de IJzerwake 2019: Vlaanderen Vlaams, Europa Europees!

Op 25 augustus 2019 ging in het gehucht Steenstraete van Ieper de 18e IJzerwake door onder het motto: Vlaanderen Vlaams, Europa Europees!  Bijna 4000 bewuste Vlamingen, 600 meer dan vorig jaar, vonden hun weg naar de weide.  De sterkere aanwezigheid van jongeren was opvallend.  Onder een verzengende zon juichten ze oproepen voor Vlaamse onafhankelijkheid toe tijdens de IJzerwakeplechtigheid; bezochten massaal het IJzerwakedorp;  gingen zowaar zelfs aan het dansen tijdens IJzerfolk; zagen de kleintjes genieten op de springkastelen van het VNJ-IJzertreffen – waarvan ze dan meteen ook maar de ganse drankvoorraad soldaat maakten… Hier zijn de beelden!

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.