Homo-optocht ‘Antwerp Pride’: Politie en leugenpers liegen over opkomst

In Antwerpen werd zopas de homo-optocht ‘Antwerp Pride’ gehouden.  Het hele gamma was weer present:  figuren in lederen hondenpakken, travestieten, promotoren van de transgender-hype, ontkenners van de biologische realiteit dat er slechts 2 geslachten bestaan…  Dat alles enthousiast toegejuicht door de politieke ‘elite’ van Antwerpen.  Was het ooit modieus om homo’s te veroordelen, dan is het nu modieus om alles wat ze doen toe te juichen, hoe nutteloos en overbodig ook.

       

Een opmerkelijk aspect aan de ‘Antwerp Pride’ is de georganiseerde leugen over het aantal deelnemers.  De leugenpers schrijft dat de politie er 90.000 zou geteld hebben, en de organisatoren zelfs 110.000.  Blijkbaar voelt niemand zich geroepen, die cijfers eens kritisch tegen het licht te houden.

Bent u al ooit eens in het centrum van Antwerpen geweest op het ogenblik dat daar 100.000 mensen zijn?  Een voorbeeld daarvan was de Tall Ships Race, die in 2016 gespreid over 5 dagen een half miljoen bezoekers lokte.  Dat is dus zowat 100.000 per dag.  In zo’n geval raak je de binnenstad van Antwerpen amper nog door.  Er moeten extra metrostellen ingelegd worden, grote stukken van de stad moeten noodgedwongen autovrij gemaakt worden omdat er met de auto geen doorkomen aan is.  DAT zijn 100.000 bezoekers op een dag in een stad met middeleeuws stratenplan als Antwerpen.

Laten we nu de foto’s eens bekijken van de optocht gisteren, in de buurt van het Steen, waar volgens de leugenpers het grootste aantal mensen aanwezig was.  Let op de lege voetpaden, waar méér dan plaats genoeg is.  100.000 bezoekers? Onzin.

Waarom wordt er dan zo brutaal gelogen, zowel door leugenpers als blijkbaar ook door de politie?  Een eerste reden is politiek: aan de organisatie en de promotie van de optocht worden enorme bedragen belastinggeld verspild.  En daarover mogen geen vragen gesteld worden.  Maar de dieperliggende reden is politiek-correcte propaganda: al wat homo is, is dezer dagen ontastbaar – en dat moet ook blijken uit een symbolisch getal van een enorme opkomst, namelijk 100.000.  Bij manifestaties met zo’n enorme opkomst durft niemand nog kritische bedenkingen plaatsen – en dat is exact de bedoeling.

Want het is toch bv. opvallend hoe de grote principes van de ene troetelgroep, de groenen, meteen moeten wijken voor de optocht van de andere troetelgroep, de homo’s.  De binnenstad van Antwerpen is nu een LEZ-zone, waar mensen dik moeten betalen om met een ‘vervuilende diesel’ door te rijden.  Maar op een bloedhete dag met 60 walmende dieseltrucks traag door de binnenstad rijden, dat is natuurlijk géén enkel probleem voor de luchtkwaliteit…  Wie houdt men hier voor de gek?

Wie wat filmbeelden van het gebeuren bekijkt en dat vergelijkt met de foto’s die de leugenpers toont ziet ook een opmerkelijk verschil.  De leugenpers toont enkel de foto’s van de blije, gezellige, dansende, vrolijke mensen in bonte kleuren.  Op de filmbeelden zie je meteen ook de schaduwzijde van de homoscene: de dreigende, donkere gemaskerde mannen, en de trieste, uitgemergelde, oversekste mensen die borden meedragen als ‘ethical slut’.  De leugenpers wil dat niet zien, en wil niet dat jij het ziet…

Nochtans begint een aanzienlijk deel van de bevolking zich groen te ergeren aan de LGBTIQXYZ-hysterie, die ons wordt opgedrongen via scholen, kerken, Tv-programma’s, regenboogvlaggen, overheidscampagnes, regenboogzebrapaden, muurschilderingen, optochten en ga zo maar door.  De overgrote meerderheid van Vlaanderen zegt: privé-leven is privé-leven, wat iemand in zijn slaapkamer doet is zijn eigen zaak.  En laat een homo een homo zijn als hij dat op volwassen leeftijd weloverwogen beslist, en laat die mensen met rust, en discriminatie of geweld tegen die mensen zijn altijd onaanvaardbaar.  Maar stop ermee ons dat op te dringen of in scholen of op TV te promoten.  Het leven is méér dan je seksuele geaardheid of praktijken, en je hoeft ons die echt niet in het gezicht te duwen.  Deze optochten zijn belachelijk, overbodig, en houden er beter mee op.  En de overheid moet daar al zeker geen fortuinen van ons belastinggeld aan besteden.

 

8 comments

 1. Is dit artikel nou echt serieus bedoeld? Volgens mij is de auteur een regelrechte homo of lesbienne of misschien zelfs transgender die zich niet durft outen waardoor ie gefrustreerd in de kast blijft zitten en zijn gal dan spuugt op mensen die het lef hadden/hebben om wél met hun geaardheid naar buiten te treden?!
  Hoogstwaarschijnlijk heeft de auteur ook geen kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, broers of zussen die anders geaard zijn want dat zou toch echt wel doodzonde zijn anno 2019?!
  Want stel dat zijn zoon of dochterlief met een liefje van hetzelfde geslacht naar huis komt…
  Dan staan de kranten ‘s anderendaags vol met berichten over het zoveelste gezinsdrama waarbij de vader of moeder eerst zijn gezin brutaal om het leven bracht en daarna zichzelf een kogel door het hoofd joeg.

  Getekend,
  een zeer fiere Transgender

 2. Jammer dat de naam van de schrijver of schrijfster niet vernoemd wordt. Kan hem of haar dus niet op geslacht bepalen.
  Hij of zij heeft het er wel over promotoren van de transgender-hype. Er is toch duidelijk bewezen dat mannen of vrouwen in een verkeerd lichaam kunnen vertoeven. Mannen met borsten en vrouwen met een slurfje, terwijl zij dat helemaal niet willen. Schrijver heeft het over ontkenners van de biologische realiteit dat er slechts 2 geslachten bestaan.
  Twee geslachten? Er zijn toch echt mensen die tweeslachtig zijn. Dan heb ik het niet over een transgender, maar iemand die zowel borsten als een slingertje heeft. Door Moeder natuur op die manier gemaakt.

  Zou de schrijver van deze pulp, die aangeeft dat de foto’s andere realiteit weergeven dan de video’s/filmpjes, erop willen wijzen dat bij fotografie de persoon achter de camera de leukste momenten probeert vast te leggen. De persoon achter een filmcamera het geheel.

  1. “Er is duidelijk bewezen dat…….in een VERKEERD lichaam kunnen vertoeven” ??????? ONZIN ! Door wie dan wel beweerdelijk “bewezen” ,? Door Linksologen, die zich politiek-correct ontaard gecamoufleerd hebben als “Antropoloog”, “Socioloog” of “Politicoloog” etc…om hun PoCo-ideologie als vermeende “wetenschappelijke studie”(sic) te verpakken, op anderman’s kosten, gretig slobberend uit de trog der Overheid gevuld met belastingsgeld van mensen die WEL iets nuttigs met hun leven doen door bij te dragen tot het BNP der Algemene Welvaart ? “Moeder Natuur” vergist zich niet, ieder inborst/ziel steekt in het juiste lichaam maar het staat iedereen vrij negationistisch deze evidentie te ontkennen op basis van “Vrijheid van Meningsuiting”. Bent u ook van mening dat de zon om de aarde zou draaien en dat de aarde vlak is ? U doet maar, “vrijheid-blijheid”

 3. “Ik ben hetero en daar ben ik fier op” want ik kan mij voortplanten via heterofiele betrekkingen omdat Moeder Natuur dat nu eenmaal exclusief reserveert voor hetero’s en die mogelijkheid niet open houdt om dat eveneens te presteren via holebi paring. Wordt UNIA nu niet geacht “Moeder Natuur” te laten dagvaarden op grond van “disciminatie op basis van sexuele oriëntatie” ?

 4. Wie durft in de gemeenteraad de vraag stellen wat deze wansmakelijke vertoning gekost heeft aan belastinggeld ???

 5. wow zat rustig foto’s te zoeken van de pride tot dat ik dit walgelijk artikel tegen kwam. Dit is de reden dat er nog steeds prides zijn.
  Wij strijden alleen maar voor gelijke rechte en dat betekent niet minder voor hetero’s of andere mensen het is geen fucking taart. En wat is het probleem dat we kinderen opvoeden zo dat ze verdraagzamer zijn en worden. Is het de schrik dat rechts hun stemmen dan misschien zal kwijt geraken.
  Kusjes jullie meest gehate drag queen Devine xxx

 6. Zouden ze niet beter het voorbeeld van de heterokoppels volgen en hun vulgaire indoctrinatie van onze jeugd stoppen.
  Dit gedrag is even crimineel als pedofilie, hou dit in uw slaapkamer of wat er voor moet doorgaan.

Comments are closed.