Treintrappende migranten nu ook in Madrid aangekomen

Migranten van buiten ons continent die Europeanen voor de rijdende treinen of trams trappen, het leek iets wat enkel in Duitsland voorkomt, maar lijkt nu uit te waaieren naar meer landen met een ‘welkomscultuur’. Zo ook Spanje, waar de toestroom van migranten de laatste jaren enorm is toegenomen vanwege het beleid van haar regering. In Madrid trapte een man met de Braziliaanse nationaliteit een 23-jarige Spanjaard onder een rijdende tram. Zomaar, want zo blijkt nu hij kende het slachtoffer niet eens.

De man die onder de tram belande is er wonder boven wonder zonder veel kleerscheuren vanaf gekomen, hij hield er enkele kneuzingen aan over. Hij viel op de rails, maar kon gelukkig naar het midden kruipen waardoor de tram over hem heen passeerde. De Braziliaanse crimineel werd opgepakt met vechtsport-handschoenen aan, hij was driemaal eerder in aanraking gekomen met de politie waaronder twee misdrijven in de afgelopen maanden gepleegd. Hij zit nu vast en wordt voor poging tot moord aangeklaagd.

One comment

  1. “Diversiteit is een verijking ? Zeg dat tegen de verwanten van die dodelijke slachtoffers die deze vermeende “verrijking”(sic) veroorzaakt heeft.

Comments are closed.