Er is een reclamecampagne bedacht door een aantal Amsterdamse kunsttenten, men wil in het collectief bewustzijn laten doordringen dat er te veel mensen op de aardbodem rondwandelen en dat we het best terug kunnen naar minder mensen. De enorme demografische groei in Afrika, zou een logisch eerste plaats zijn om de pijlen op te richten, maar men richt zich juist op landen die al nauwelijks boven de 1 kind per vrouw uitkomen. Dat zijn landen in Europa en daarnaast nog Singapore. De reclamecampagne kwam in Portugal al op de nodige kritiek te staan, zoals via de sociale media duidelijk werd.

Het debat openen over de demografisch ontwikkelingen in de wereld lijkt veel belovend, maar niet echt als het met een dergelijk voorgebakken verhaal gebeurt. Het valt op bij het verhaal van de campagne dat grote delen van de wereld worden ontzien van een dergelijke discussie. De verwachting is dat Afrika van 1,3 miljard bewoners nu naar 2,5 miljard in het jaar 2050 gaat. Waarom ons verblijden met de demografisch krimp van ons eigen continent, als onze buren enorm in aantallen groeien?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Amsterdams kunstproject: Europeanen moeten nog minder kinderen krijgen”

  1. Platina Dageraad

    Dit is je reinste autochtonofobe zelfdestructie !

Trending

%d