Horrorduitsland: Syriër slacht man af met zwaard in midden van straat

Wat rechts voorspeld had, is uitgekomen: nadat zottin Merkel in 2015 haar land verraden heeft door de grenzen wijd open te zetten voor meer dan een miljoen moslims, is Duitsland veranderd in een horror-slachthuis.  Nadat eerder een vrouw en een kind van 8 vermorzeld werden, nadat ze door allochtonen in stations voor aanstormende treinen werden geduwd, heeft een Syriër nu in Stuttgart op klaarlichte dag een man aan stukken gestoken met een groot zwaard.

Wie hij was, waarom hij het deed, of hij en het slachtoffer elkaar kenden: doet het er eigenlijk nog toe? Het relevante feit is, dat het massaal ongecontroleerd toelaten van mensen uit onderontwikkelde, uiterst gewelddadige samenlevingen in een relatief lakse en losse West-Europese samenleving gewoon onmogelijk is.  Wat je krijgt is horror, bloedvergieten, massale aanrandingen en verkrachtingen op een schaal die nooit eerder vertoond zijn.

In Duitsland wordt het regime intussen steeds zenuwachtiger van het groeiende verzet van het volk; naast de propaganda-orkaan van de leugenpers treedt dus ook het gerecht steeds harder op.  Het doel is daarbij niet om deze feiten te verhinderen, wel om ervoor te zorgen dat het verspreiden van de videobeelden van de barbaarse daad nog meer Duitsers tot gezond verstand brengt.  De beelden zijn dus nog moeilijk te vinden, en hooguit in gecensureerde versie.

Voorlopig zijn ze hier nog te vinden.    

 

5 comments

  1. Oei, als het een blanke is, dan is het een “terrorist” maar in alle andere gevallen is het een… “verwarde man”, ha ja hé.

  2. Och, een autochtoon meer of minder, daar zijn er immers toch meer dan genoeg van, meer dan genoeg…..

  3. Xenofiele permissiviteit door het autochtonofoob Systeem is de verklaring

  4. Ook hier weer hetzelfde nieuws-riedeltje : “Er war bei die Polizei bekannt…”

Comments are closed.