Vrachtwagens die Duitse kerstmarkten platrijden, Duitse meisjes van 15 die met messteken worden afgemaakt, bejaarde Duitse dametjes die door negers tot pulp worden gestampt: sinds het ‘wir schaffen das’ van Merkel in 2015 denkt een mens steeds dat hij alle gruwel in Duitsland wel gezien heeft.  Maar toch slagen de vreemdelingen er telkens weer in de grens van de horror nog verder op te schuiven.  In Frankfurt heeft een neger uit Eritrea nu een Duitse moeder van 40 en haar kind, een jongetje van 8, voor een aanstormende hogesnelheidstrein geduwd.  Het kind werd vermorzeld.

Op videobeelden is te zien hoe de neger op de vlucht slaat, maar door omstaanders achtervolgd wordt en dan in bedwang wordt gehouden tot de politie ter plaatse is.  Die politie staat tegenover dit soort barbaars geweld kompleet machteloos; ze komt weliswaar massaal ter plekke, met helikopters zelfs, maar uiteraard te laat.  Een regering die meer dan 1 miljoen negers en moslims zonder controle over haar grenzen laat wandelen pleegt landverraad, en laat een golf van geweld en terreur los op de eigen bevolking.

Frankfurt is overigens al langer een absoluut hellhole.  De stad werd verwoest met Britse en Amerikaanse terreurbombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, en verloor zo haar ziel.  Overdag kan men nog rustig winkelen tussen de saaie gebouwen, opgetrokken in de jaren ’60.  Maar ‘s avonds neemt allochtoon tuig de straat over, vooral in en rond dit treinstation.  Wie daar als argeloze toerist ‘s avonds een wandelingetje maakt, voelt zich als Kuifje in Afrika: een blanke Duitser valt daar nergens te zien.

PS Aan de linkiewinkies die ons berichtjes willen sturen over hoe schandalig het is dat wij het woord ‘neger’ gebruiken: ‘neger’ is een perfect Nederlands woord zonder negatieve betekenis.  Het verwijst naar de rivier Niger in Afrika, waarnaar ook het land Nigeria is genoemd, en via het Latijn – waar niger ‘zwart’ betekent – kwam het in het Nederlands terecht.  Dat wij onze taal gaan aanpassen aan de heersende linkse modevlagen is uitgesloten.   

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Neger duwt Duits kind van 8 voor trein, kind vermorzeld”

 1. Jozef VAN NIEUWENNHUYZE

  Ik ben geen “linkiewinkie” – wat dat ook exact moge betekenen – en het kan me dus niet schelen dat REACTNIEUWS het woord “neger” gebruikt. In mijn kindertijd, en nog decennia later, was “neger” een heel neutraal woord.

  Ik maak me wel bedenkingen bij wat de echte bedoeling is van REACTNIEUWS in het systematisch verspreiden van “nieuws” van een welbepaalde soort, en vooral bij de stijl waarin dat “nieuws” wordt geschreven. Alhoewel, stijl… De potsierlijke overdrijvingen van REACTNIEUWS zijn geen aanvaardbare stilistische overdrijvingen meer, maar kwaadaardige leugens.

  Ik beperk me tot één deeltje van alleen dit artikel.
  Hoeveel vrachtwagens hebben er Duitse kerstmarkten “platgereden”? Hoeveel Duitse meisjes van 15 werden met messteken afgemaakt? Hoeveel bejaarde Duitse dametjes werden door negers “tot pulp gestampt”(!)?

  NVDR: Bij de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn op maandag 19 december 2016 reed een allochtonen moslimterrorist op de Breitscheidplatz bij de Gedächtniskirche in Berlijn een vrachtwagen met Pools kenteken op het publiek van een kerstmarkt in en legde daar vijftig tot tachtig meter af. 12 mensen werden vermorzeld. De zogenaamde Afghaanse vluchteling Abdul D. weigerde de school te bezoeken, weigerde vrouwen de hand te geven, greep zijn latere slachtoffer, het meisje Mia van 14 bij de keel, sloeg haar in het gezicht en chanteerde haar met intieme foto’s, die hij later op Instagram publiceerde met het commentaar dat ze een “slet” zou zijn, “die alles zou doen voor geld.” Later stak hij haar met een mes dood in de Duitse stad Kandel. Sindsdien zijn al verscheidene Duitse meisjes en vrouwen haar lot gevolgd, maar toegegeven, we waren wat ongenuanceerd: er worden niet enkel messen gebruikt, maar ook wurging en het duwen voor treinen. De video van de bejaarde Duitse dame die genadeloos door een naakte neger op straat in elkaar wordt getrapt kunnen we niet meteen terugvinden, want de censuur op Youtube en Facebook is groot, maar de video was daarom niet minder echt… Maar hey, slaap maar lekker verder.

  1. Guido Gezellig, posthume dichter

   “Wat baten kaars en bril als de PoCo-pipo niet zien (en) wil” . Het is wel gevaarlijk om de struisvogelkop in het politiek-correcte zand te blijven steken omdat Muzelmanse fanatici hem dan gemakkelijker kunnen komen amputeren, op halal conforme wijze uiteraard, want het moet en zal een politiek-correcte executie dienen te zijn.

 2. Ratteke Maurice

  De Duitse regering en zeker Merkel is de grootste schuldige met Bloed aan hun handen zij zijn de ware schuldigen die deze toestand hebben waar gemaakt en waarin wij nu als blanke Europeanen leven. Merkel is een oorlogsmisdadiger nog een soort slechter dan Hitler , Zij moet voor de rechtbank komen om haar te veroordelen voor deze wantoestanden tegen de mensenrechten en haar eigen volk.

  1. Overdrijven is ook een vak!

 3. Mijn vraag is : welke straf krijgt zo’n neger in Duitsland ?
  En mag zijn negerstam wel in Duitsland blijven ?

Trending

%d