Tilburg is een open inrichting tijdens ‘roze maandag’

De Brabantse stad Tilburg werd vandaag onder aanvoering van diverse lobby-organisaties omgetoverd tot een bizar bijeenkomen van allerlei idioot uitgedoste figuren. Men noemde dit evenement, wat van start ging bij het treinstation van Tilburg, ‘roze maandag’ met ‘de boodschap voor acceptatie en diversiteit.’ Dergelijke projecten hebben zoals vaker de publieke steun van het grootbedrijf, zoals de Nederlandse Spoorwegen die mensen vooral ook uitgenodigde ‘Ga op de foto met dragqueens’.

‘Iedereen kan en mag zichzelf zijn’, het is een lege huls die de laatste populair is en te pas en vooral te onpas wordt gebruikt om idioterieën goed te praten en als de nieuwe norm te presenteren. Het betekent concreet op een dergelijke dag dat volwassen mannen zich in leren pakken hijsen, meisjes van nog geen 10 door hun moeders als jongens worden aangeduid en mannen zich als vrouwen schminken en aankleden. Daarnaast een dansende massa van roze aangeklede burgerjongens en meisjes die geestelijk nog midden in de puberteit verkeren.

4 comments

  1. Ik zou toch maar niet te hard de draak steken met deze meute roze pubers. Toen kersvers Kamerlid Dominiek Sneppe daarover in de marge een opmerking maakte, kreeg ze subiet op haar donder, ook van partijgenoten.

    Like

    1. Ik heb het ook niet zo voor “vuile hetero’s” die over “roze pubers” gewagen. Ik heb de term “vuile hetero” ontleend aan de op 17 mei 2006 gelanceerde scabreuse “vuile hetero” postkaarten campagne die het toenmalige C.G.K.R, (sinds 2013 “UNIA” ) uitbraakte. Alles over dergelijke flagrant schunnige, heterofobe campagne vindt u nog op de webstek http://www.unia,be , waaruit blijkt dat UNIA zich nog steeds niet gedistantiëerd heeft van die obscene heterofobe campagne waartegen het Parket politiek-correct “vergat”(sic) op te treden. indien een fanatieke holebifobe hetero zo dol zo wezen om “een vuile holebi” campagne te lanceren, zou het Parket dan OOK “vergeten” op te treden ? Natuurlijk niet want het gaat dan immers niet om mensen uit een volkomen OVERbeschermde minderheid. Alles over die walgelijke, aanstotelijke, heterofobe “vuile hetero” campagne vindt u nog steeds op de webstek ; http://www.unia.be door de zoekterm “vuile hetero” in te vullen , DOEN !

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.