De zwarte actrice Lashana Lynch zal in de volgende James Bond-film de hoofdrol vertolken. Niet als verleidster van 007, maar wel als Bond zelf. James Bond ruilt zijn kostuum van blanke man dus in voor een dameskostuum van een zwarte vrouw. Volgens de Daily Mail van 13 juli jl. begint het verhaal van de volgende film in Jamaica, in het Caribische gebied. MI6 roept zijn beste agent op voor een gesprek in het hoofdkwartier, het is niet de charismatische Daniel Craig die op het scherm verschijnt, maar een zwarte vrouw, aan wie de held, die nu met pensioen is, zijn beroemde nummer 007 heeft doorgegeven.

“Een moment om je popcorn te laten vallen,” volgens een bron geciteerd door de Daily Mail. Volgens diezelfde Daily Mail zou deze ‘spectaculaire’ ontwikkeling niet meer zijn dan het resultaat van de verbeelding van Phoebe Waller-Bridge (1985 – ). Zij schreef het scenario op verzoek van Daniel Craig, die van mening is dat een blanke James Bond niet langer in overeenstemming is met de huidige samenstelling van de maatschappij. Het was daarbij ook noodzakelijk om rekening te houden met de voortgang van de MeToo-beweging, zo beweren de makers. De 25e film van de James Bond verschijnt op 8 april 2020 in de zalen.

Zoals u ziet, de waanzin kent geen grenzen. Robert Ménard, de burgemeester van Béziers, gekozen met de steun van het Rassemblement National, verwoordde het als volgt: “Wat gaat het volgende zijn? Kuifje dat gespeeld wordt door een Chinese vrouw? We kunnen er nog aan toevoegen: wordt de volgende Julius Caesar een zwarte transgender met antimilitaristische trekjes?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “James Bond of 007 krijgt nieuw geslacht en kleur”

  1. PoCo-Pipo, patient te Geel

    Dat is tenminste uiteindelijk eens een schuchtere poging tot politiek-correctheid. Maar het ware NOG politiek-correcter geweest indien het een éénogige, verlamde, suikerzieke, kleurenblinde , doofstomme transgender Pygmee uit Anchorage Alaska ware geweest. Maar alle begin is moeilijk, ook dat tot poltiek-correcte ontaarding.

  2. Altijd al kutfilms gevonden en deze zal ik zeker niet gaan zien

Trending

%d