De inmiddels 62-jarige voormalige VN-topman Peter Dalglish is door de rechtbank in Nepal schuldig bevonden aan het seksueel misbruiken van kinderen en moet 9 jaar de gevangenis in. Dalglish werkte jarenlang wereldwijd voor de Verenigde Naties in landen als Afghanistan en leidde op het moment van arrestatie zijn eigen Himalayan Community Foundation met als doel straatkinderen te helpen, maar heeft deze positie gebruikt om de kinderen in ruil voor seks buitenlandse reizen en beter opleidingen aan te bieden. Dit bleek uit een uitgebreid onderzoek van kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes, die vervolgens de lokale autoriteiten inlichtte.

Uiteindelijk kon men nog twee kinderen van 12 en 14 jaar uit de klauwen van de Canadese activist redden. Peter Daglish is door de Nepalese rechtbank op grond van zijn pedofiele activiteiten tot 9 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Hij krijgt ondanks deze zware veroordeling nog altijd veel steun van allerlei vrienden uit diverse hulporganisaties, die steeds vaker onder het vuur komen te liggen voor allerlei immorele activiteiten, waaronder ook het grootschalige verspillen van hulpgelden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Oud-VN-topman Peter Dalglish krijgt 9 jaar voor kindermisbruik in Nepal”

  1. Pedro Pedofielofoob

    Hopelijk krijgt hij een warm “welkom” met doorslaande argumenten van andere medegevangenen, die ook vader zijn jonge kinderen. Geen compassie met dergelijk machtsWELLUSTIG stuk vuilnis.

Trending

%d bloggers liken dit: