Deze week sprak de Dalai lama met de Britse omroep BBC-verslaggever Rajini Vaidyanathan over een aantal brandende vraagstukken die momenteel in de wereld spelen. Dit betrof de Brexit, de acties van de Amerikaanse President Donald Trump en de verhouding van China met de rest van de wereld. Daarnaast werd de Tibetaanse spiritueel leidsman ondervraagd over de migrantenstroom richting Europa en hij bekrachtigde eerder gedane uitspraken, de vluchtelingen moeten terugkeren naar hun thuisland en Europa behoort aan de Europeanen.

Het zijn interessante opvattingen door de Dalai lama uitgesproken, die zelf zo’n 60 jaar geleden moest vluchten toen het communistische leger zijn thuisland Tibet innam. De barmhartige opmerkingen over het lot van Europeanen worden als zeer welkom ontvangen – heel anders dan de huidige EU-bureaucratie die de invasie vanuit Afrika faciliteren – met in het zicht de criminaliteit en islamitische terrorisme die men met name West-Europa ondergaat.

De Dalai lama over de migrantenstroom richting Europa;

“Europese landen moeten deze vluchtelingen opnemen en onderwijs en training geven met als doel hen met zekere vaardigheden te laten terugkeren naar het eigen land.”

En zij die willen blijven;

“Een klein aantal is prima, maar heel Europa zal uiteindelijk een moslimland, een Afrikaans land worden – onmogelijk”

Hoewel vanaf 2011 formeel ontheven van politieke functies blijft de Dalai lama een gezaghebbend spiritueel leider, die nog altijd in het noorden van India woonachtig is. De ruim gedeelde opvatting is dat de Dalai lama de spiritueel leider van het Tibetaans boeddhisme is en daarbij de leidsman van het Tibetaanse volk.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Dalai lama: Europa behoort aan de Europeanen”

  1. 20111?

    NVDR: Die lama’s zijn onsterfelijk, hé. Toch maar aangepast.

  2. Etienne Liedts

    Goed zo React !

Trending

%d bloggers liken dit: