In Noordrijn-Westfalen, de Duitse deelstaat naast Nederland en België, heeft een jongen van 15 jaar, Fadi A., een Duitse vader met vier kinderen en een vrouw, Michaël B., op klaarlichte dag met een mes doodgestoken. De vader werd meerdere malen in het bovenlichaam geraakt en stierf dezelfde avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De dader is in Duitsland geboren en heeft Libanese wortels en verkeerde al langere tijd op voet van conflict met de vader en zijn Duitse familie.

De dodelijke mesmoord wordt door de Duitse justitie als dodingsdelict behandeld, men heeft nog geen motief of andere achtergrondinformatie vrijgegeven. De dader was na de moord op de vlucht geslagen en werd snel ingerekend. Dergelijke mesmoorden en andere niet-dodelijke steekpartijen zijn inmiddels in Duitsland veel voorkomende bezigheden van vooral mensen uit Arabische culturen. Zo liet de politie van de stad Hamburg weten dat alleen daar in de laatste 90 dagen er sprake was van 110 steekpartijen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “15-jarige Fadi A. steekt Duitse vader van 4 dood”

  1. Op halal wijze “jong geleerd, is oud gedaan”

  2. Frederik Van der Linden

    Allochtonen houden (halal of niet) van steek.

  3. buiten met da volk met allochtone achtergrond.
    Wanneer gaat er eindelijk een licht branden bij onze “elite”

Trending

%d