Kort artikel. Twee feiten. Eén: de Marokkaan Noureddine Cheikhni met een reeks veroordelingen op zak voor minstens 31 feiten en beter bekend als de moordenaar van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen is vrij helemaal. Geen enkelbandje meer. Geen gevangenisdeur waar hij niet doorkan. Niets. Gewoon vrij, na 10 jaar achter slot en grendel te hebben gezeten. Voor moord dus. Op een diender van de wet. Vrij.

Twee: in West-Vlaanderen zitten de politieagenten stilaan zonder kogels. “Het zal dus niet lang meer duren eer we pang pang moeten roepen in plaats van echt te schieten op doelen” aldus Joery Dehaes van ACV Politie. Ze moeten kogels gaan ‘lenen’ bij de politieschool. Echt waar. 20.000 kogels bedelen bij het opleidingscentrum van West-Vlaanderen om moordenaars zoals Noureddine Cheikhni te kunnen stoppen. Die dan na 10 jaar opnieuw vrij rondlopen.

Twee feiten. Eenzelfde land, namelijk België. Laat het goed tot u doordringen. Het gevaar komt heus niet van rechts, integendeel.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Dit is België: moordenaar van Kitty helemaal vrij en politie West-Vlaanderen zit stilaan zonder munitie”

  1. Goed en duidelijk geschreven.
    Moslims zouden nooit hier mogen komen, en degene die er zijn moeten eruit. De situatie is nu al onleefbaar. Dat israël ze opneemt, zij hebben de amerikaanse vriendjes opdracht gegeven om die moslims hun landen in puin te schieten. Behalve dan de marokkanen , de turken en de algerijnen, die zijn zomaar naar hier gekomen, om te profiteren van ons sociaal systeem, door ons betaald. En als dank gaan ze onze mensen gaan vermoorden. Links is een groot gevaar!

Trending

%d