Op 26 mei 2019 werd Katleen Bury verkozen tot parlementslid voor de federale Belgische Kamer voor de provincie Vlaams-Brabant.  Wij legden haar onze bekende drie vragen voor.

REACT:  Wie bent u, wat deed u professioneel voor u verkozen werd, was of bent u actief in een jeugdbeweging, een studentenbeweging of andere verenigingen, en waarom werd u actief in het Vlaams Belang?

Mijn naam is Katleen Bury, juriste,  35 jaar, mama van 3 jongens en 1 meisje. Ik ben momenteel erkend Vastgoedmakelaar in de Vlaamse Rand. Van 2009-2014 heb ik gewerkt op het Kabinet van Minister Geert Bourgeois als kabinetsmedewerker bevoegd voor de Vlaamse Rand. Ik ben tijdens mijn studententijd actief geweest in het LVSV Leuven. Ik ben daar jarenlang de PR en Communicatieverantwoordelijke geweest. Tijdens deze periode is mijn politieke interesse enorm gegroeid. We organiseerden elke maandagavond een “Blauwe Maandag” waarop tal van politici uit alle partijen zichzelf kwamen voorstellen. Achteraf hadden we steeds de mogelijkheid veel vragen te stellen. Na mijn kabinetsperiode heb ik de N-VA enorm zien groeien, maar de concrete resultaten bleven uit. Geen onafhankelijk Vlaanderen, zelfs het confederalisme werd niet gerealiseerd. Het Marrakech-pact was de druppel. Vandaar mijn overstap naar het Vlaams Belang.

REACT:  Welke redenen hebt u in uw onmiddellijke omgeving gehoord om zo massaal Vlaams Belang te stemmen?

De mensen op straat zijn het beu dat er niet meer naar de bevolking geluisterd wordt. Alles wordt boven de hoofden van de mensen beslist.

REACT:  Wat ziet u voor u persoonlijk als de belangrijkste boodschap die u de volgende jaren in het parlement wil naar voren brengen?

Ik zou mij graag verdiepen in Justitie. De hervormingen die werden doorgevoerd analyseren, maar vooral de straffeloosheid aanpakken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Parlementslid Vlaams Belang: Katleen Bury, Kamer, Vlaams-Brabant”

  1. […] o Van Langenhove Dries o Bury Katleen […]

Trending

%d bloggers liken dit: