Bij een staatsontvangst is de Duitse kanselier oncontroleerbaar als een riet beginnen beven.  Oververmoeid, overstresst, of een gevoel van overweldigende schaamte bij het horen van het volkslied van het land en het volk dat zij zozeer verraden heeft, door in 2015 de grenzen open te zetten voor een invasie van meer dan 1 miljoen moslims, die sindsdien vooral Duitse vrouwen en meisjes buiten proportie verkrachten en vermoorden?   Alleszins zijn alle Duitse patriotten het eens: het is nu hoog tijd dat ze opstapt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Duitse kanselier Merkel bibbert als een riet tijdens Duitslandlied”

  1. Pol Polariseerder

    Dat is goed nieuws voor de Duitse EigenVolksen

  2. Waarom zit dat mormel er dan nog? Die hoord achter de tralies!

Trending

%d