‘Het Luikse parket ziet er blijkbaar geen graten in’

Toen de feiten in juli 2014 bekend geraakten, werd er in de Vlaamse leugenmedia nog gewag van gemaakt. Nu dat de zaak – 5 jaar later – geseponeerd werd, is er geen letter van terug te vinden. Het kan natuurlijk ook zijn dat Guy Van Vlierden van HLN het nog niet weet!

Dat honden welkom waren, maar joden in geen geval, kon men lezen aan het raam van een Turks café in de Luikse PS-gemeente Saint-Nicolas. Deze opmerkelijke ‘richtlijn’ hing naast een Palestijnse vlag aan de inkom van dat café, zowel in het Frans als het Turks. In het Frans spraken de eigenaars van zionisten, maar in het Turks werd echt het woord ‘joden’ (Yahudi) gebruikt.

Het moet zijn dat alleen Vlamingen in aanmerking komen voor overtredingen van de racismewetgeving, want het Luikse parket ziet er blijkbaar geen graten in. Eind vorige week werd immers beslist de zaak te seponeren. De woordvoerder van het Luikse parket, de hoofdaanklager Catherine Collignon, bevestigde deze informatie: “Het dossier werd zonder verder gevolg afgesloten, en meer weet ik daarover niet te vertellen.”

Stel u even voor dat een café-uitbater uit ons Vlaamse Sint-Niklaas voor gelijkaardige feiten – maar dan met de verwijzing naar Turken of Marokkanen – buiten vervolging zou worden gesteld. Het kot zou te klein zijn en Justitie zou zwaar onder druk komen te liggen. De Liga voor Mensenrechten en soortelijke gesubsidieerde clubjes, zouden in alle staten zijn. In de leugenmedia zou een overwinning van de Rode Duivels, een griepje van Anuna of een vermeend overspel van Trump, ondergeschikt zijn aan die gerechtelijke beslissing.

Het blijkt nog maar eens dat het niet belangrijk is wat men mispeutert, maar wel wie het doet. Het zal tot de Turkse cultuur behoren, zullen ze in Luik gedacht hebben.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Honden wel, joden (yahudi) niet toegelaten in Luiks-Turks café”

  1. Freddy Sonnemans

    Dit is ontsnapt aan UNIA! (Geloof het niet!)

Trending

%d