Op 26 mei 2019 werd Frank Troosters verkozen tot Kamerlid voor de provincie Limburg. Wij legden hem drie vragen voor.

REACT: Wie bent u, wat deed u professioneel voor u verkozen werd, was of bent u actief in een jeugdbeweging, een studentenbeweging of andere verenigingen, en waarom werd u actief in het Vlaams Belang?

Ik ben Frank Troosters, 48 jaar, momenteel nog (kort) actief als administratief bediende (commerciële backoffice). Opleiding: bedrijfsadministratie en financiewezen. Ik ben actief of actief geweest in diverse sportclubs (tennis, voetbal en gevechtsport) en in de hondensport.

Vanuit mijn Vlaamsnationale overtuiging werd ik via een vriend die al actief was binnen de partij zelf ook politiek actief. Het achteruitstellen van onze eigen Vlaamse mensen vormt de rode draad in mijn politieke overtuiging: de transfers naar Wallonië, het migratiebeleid, de tekorten in de sociale zekerheid…

REACT: Welke redenen hebt u in uw onmiddellijke omgeving gehoord om zo massaal Vlaams Belang te stemmen?

De gebroken beloften van de andere partijen; het gevoerde migratiebeleid;  de onzekerheid: lage pensioenen, hoge lasten, langer werken, tekort in de sociale zekerheid, onbetaalbaarheid van het huidig systeem…

REACT: Wat ziet u voor u persoonlijk als de belangrijkste boodschap die u de volgende jaren in het parlement wil naar voren brengen?

De kern van onze huidige campagne en de vorige lokale campagne: eerst onze mensen + bescherm onze mensen. Of dat nu over de migratiestroom gaat, de jaarlijkse transfers naar de bodemloze putten in Wallonië, de lange wachtlijsten in de zorgsector… De belangen van onze Vlaamse mensen voorop stellen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Parlementslid Vlaams Belang: Frank Troosters, Kamer, Limburg”

  1. […] Ponthier Annick o Troosters Frank o Gilissen […]

Trending

%d