Maandag werd een journalist van France 3 Normandië door moslims aangevallen. Dat gebeurde wanneer de man de moskee As-Salam van Petit-Couronne, een gemeente van zo’n 9000 inwoners in het departement Seine-Maritime, vanaf de openbare weg wilde filmen. De journalist was beelden aan het schieten in het kader van een proces in Boulogne-sur-Mer. Daar staan de imam van Petit-Couronne en een ‘gelovige’ terecht voor mensenhandel en smokkelen van illegalen.

Een twintigtal gewelddadige volgelingen van Allah probeerden de journalist te verhinderen foto’s te nemen, vielen de man aan en stalen zijn camera. Vervolgens hebben ze de journalist tegen zijn wil vastgehouden in de moskee tot de politie – gealarmeerd door getuigen van de agressie – de man kwam bevrijden.

Kleine moskee van As-Salam in Petit-Couronne

Licht gewond en in een shocktoestand kreeg de France 3-werknemer ziekteverlof voorgeschreven. De politie heeft de camera wel teruggevonden en een van de aanvallers werd in hechtenis genomen. Volgens France3 vindt deze agressie plaats in een context van wantrouwen jegens journalisten, waarvan sommigen ideale doelwitten en zondebokken zijn geworden. De directie van France3 Normandië en alle medewerkers veroordelen dit zinloze en onaanvaardbare geweld krachtig.

Dat zijn ernstige feiten die zich hebben afgespeeld: slagen en verwondingen, diefstal en gijzeling.

Net als France3 veroordelen wij deze agressie, elke vorm van geweld trouwens. Maar laat France3 nu uitgerekend de meest ‘verdraagzame’ zender zijn van de publieke omroepen. Jarenlang hebben ze multiculturaliteit gepromoot en alle vormen van moslimgeweld onder de mat geveegd.

Hopelijk trekken ze er lessen uit.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Moslims vallen aan, bestelen en gijzelen een journalist van France3”

  1. Polle Polarisator

    Uiteindelijk zal het weer wel onder de islamofiele PoCo-censuur mat geborsteld worden om pogen te vermijden dat er weer een muzelmanse terroristische aanslag volgt als “protest”

  2. Ik ben benieuwd hoe we dit nou echt kunnen oplossen. Ik blijf erbij dat het taak van een Imam is en taak van de Ouders is. Deze zullen dan ter verantwoording moeten worden geroepen?

  3. Ali Baba & de 40 “jongeren”

    Lees die Koran verzen die oproepen tot fysiek geweld tegen “ongelovigen” ZELF waarop men zich baseren kan om het te wettigen.

Trending

%d