Dominiek Sneppe (Vlaams Belang) onder vuur van NVA-homolobby en leugenpers na dissidente mening homohuwelijk en homo-adopties

In de aanloop naar de verkiezingen vloog de vloot bommenwerpers van het Vlaams Belang deels onder de radar, maar nu de partij met 18% van de stemmen weer helemaal zichtbaar is, brengt de vijand de luchtafweer in stelling.  De leugenpers opent vandaag de aanval op Dominiek Sneppe, kersvers verkozen Kamerlid in West-Vlaanderen.  Haar misdaad?  Ze heeft gezegd dat ze niets tegen holebi’s heeft, maar dat zij het homohuwelijk en het adopteren van kinderen door homoparen ‘een brug te ver’ vindt.  Maar het uiten van die mening is in de ‘liberale democratie’ stilaan in feite verboden.

De uitspraak van Dominiek Sneppe dateert al van enige tijd geleden in de Krant van West-Vlaanderen. Ze verklaarde er letterlijk: “Onze partij heeft niets tegen holebi’s, de islam wel. Toch is voor ons het traditionele gezin nog altijd de hoeksteen van onze maatschappij. Maar wij hebben op zich niets tegen holebi’s. De vraag is alleen of zij moeten kunnen trouwen en kinderen adopteren. Dat vind ik een brug te ver.”

De uitspraak bleef aanvankelijk onopgemerkt in het gedruis rond de verkiezingen, maar werd meteen na haar verkiezing op sociale media druk gedeeld door de homolobby.  De homolobby is in ons land, mee door miljoenen subsidies via belastinggeld, uitgegroeid tot één van de machtigste politieke lobby’s; wie aan haar dogma’s twijfelt, zal daarvan de gevolgen voelen.

De frontale aanval op Dominiek Sneppe werd niet toevallig ingezet door Loryn Parys, N-VA-Kamerlid, N-VA-ondervoorzitter en zelf getrouwde homo met kinderen.  De homolobby staat binnen de N-VA zeer sterk, en zorgt er bv. voor dat een praalwagen van de N-VA elk jaar meerijdt in de ‘Gay Pride’ in Brussel.  Parys opende de aanval door op zijn Facebook te posten, dat de uitspraken van Sneppe ‘achterlijk’ zouden zijn – wel wetende dat daarmee de klopjacht op Sneppe zou losbarsten.

Halfnaakte homo in ‘actie’ op de N-VA-praalwagen in de Gay Pride-optocht in Brussel.

Daarop werd Sneppe bestookt door de leugenpers en door opiniemakers allerhande.  De achterliggende motieven zijn duidelijk:  het uit elkaar spelen van de prille gesprekken tussen N-VA en Vlaams Belang.  Opmerkelijk: ook VB-verkozenen trappen in die val, door zich publiek van Sneppe te distantiëren.

Dominiek Sneppe bewijst uit het goede hout gesneden te zijn, want vandaag houdt ze moedig stand.  ‘Het artikel gaat over heel wat anders, dit was een uitspraak op het einde die ze als kop gebruikt hebben. Maar ik heb gezegd wat ik gezegd heb. Ik ben een vrouw van 45, ik weet wat ik zeg, en dat is mijn persoonlijke mening. Ik sta daar nog achter. (…) Ik denk dat iedereen mag doen waar hij of zij zin in heeft, zolang hij of zij daar niemand mee kwetst.  Dus als holebi’s willen trouwen, waarom niet. De wet heeft dat ook zo bepaald en ik, en de partij, gaan dat niet veranderen. Maar ik ben wie ik ben. Ik mag toch een mening hebben die misschien niet politiek correct is, of anders dan andere meningen? (…)Ik heb gezegd wat ik gezegd heb. Maar misschien had ik de vraag open moeten laten.  (…) Dat is mijn persoonlijke mening, niet het partijstandpunt. Ik vind dat dat moet kunnen.  Ik ben zeer loyaal aan mijn partij, maar ik wil geen kleurloze politica zijn. Ik zal nu misschien ook weer dingen zeggen die de partij of andere mensen niet graag zullen horen. Maar ik ben wie ik ben en ook als politica mag ik mijn eigen mening hebben.” Over holebi-adoptie herhaalt ze: “Ik ben er geen voorstander van en de partij ook niet.”

8 comments

 1. Ik treed haar opinie volkomen bij en ik kan dat zonder sancties te riskeren uiteraard doen op basis van constitutioneel gegarandeerde “Vrijheid van Meningsuiting” en “Godsdienstvrijheid” tot spijt van elke gazettenpraat schrijvelaar of PoCo geïndoctrineerde pipo & pipa die het benijdt. Toch curieus hoe PoCo’s over elkaar struikelen in hun dolle kritiek en waan over imaginaire “discriminatie”(sic) die Dominiek Sneppe zou gepleegd hebben met haar bewering maar in mei 2006 “oorverdovend” zwegen toen UNIA hun scabreuze “vuile hetero”(sic) campagne lanceerde beweerdelijke (en lach nu niet) “tegen homofobie”(sic) en waarbij het Parket toch UNIA zonderling genoeg niet om gedagvaard heeft. Hoe zou het Parket WEL reageren wanneer een fanatieke hetero een “vuile holebi”(sic) campagne zou lanceren beweerdelijk “tegen hterofobie”(sic), dan WEL ? Dit bewijst nogmaals de ogenschijnlijke discrepantie bij sancties tegen Rechts en tegen Links en dualiteit in evaluaties ter zake. Volledigheidshalve de 3 monotheïstische religies laken holebi betrekingen voor hun volgelingen. De rest is vrij te doen wat ze niet kunnen laten, beschermd of “bare back”, in Sodom & Gomora of in BommersKONTen, zij doen maar. Wel kan het emprisch aangetoond worden dat de endeldarm onderdeel is van het spijsverteringsstelsel en niet van het voortplantingssysteem. Dat is al zo objectief-correct constateerbaar sinds “Adam & Eva” en barre tijden van poltiek-correcte zinsverbijsering en mentale “zonsverduistering” sinds mei-68 ingetreden, kunnen daar niks aan veranderen.

 2. We zijn ver van huis wanneer een volksvertegenwoordiger alleen nog voorgekauwde, 100% gestroomlijnde ‘meningen’ mag verkondigen. Deze ethische kwestie, even in de marge van het interview aangekaart door mevrouw Sneppe, is naar mijn aanvoelen een mening die door vele van haar kiezers gedeeld wordt. Over welk onderwerp mag er feitelijk nog gedebatteerd worden, en over welk onderwerp mag ‘men’ nog van mening verschillen? Een hoofdtaak van een volksvertegenwoordiger is, naast het controleren van de regering, trouwens wetgevend waarbij bestaande wetten kunnen aangepast worden en nieuwe wetten worden aangenomen.

 3. Los van het feit dat ik het normaal vind dat onze parlementsleden zich nu gedeisd houden om onze tegenstanders geen stokken te geven om de VB-hond te slaan heeft Sneppe natuurlijk overschot van gelijk. Het wordt hoog tijd dat het Vlaams Belang terug wat meer bezig is met ethiek. Net zoals het in onze beginselverklaring staat!

 4. 100% sta ik achter mijn partij VB maar dat wil niet zeggen dat wij achter standpunten ons door de
  Moderne maatschappij opgedrongen moeten goedkeuren en er zelfs achter staan om te mogen “
  “Meedoen”
  Goed begrepen regeringsbedriegers en ik ken genoeg mensen van N-VA die daar ook niet mee
  gediend zijn en dat siert ons vind ik.want het is al dubbel spijtig zovelen bij CDNV hun Christelijke
  Waarden verkocht hebben voor wat zilverlingen en daardoor verliezen zij verkiezingen!!
  Liliane Cottenie

 5. Dit is een te verwachten actie van de NVA. Alles zal gebruikt worden om VB te demoniseren en om andere redenen te vinden voor een breuk. ALLES zal goed zijn als het maar niet het cordon is, zodat ze kunnen doorgaan met het wijsje dat ze er tegenstander van zijn.

Comments are closed.