Op 26 mei 2019 werd Adeline Blanquaert verkozen tot Vlaams parlementslid voor de provincie Oost-Vlaanderen. Wij legden haar drie vragen voor.

REACT: Wie bent u, wat deed u professioneel voor u verkozen werd, was of bent u actief in een jeugdbeweging, een studentenbeweging of andere verenigingen, en waarom werd u actief in het Vlaams Belang?

Ik ben sinds mijn 16 jaar lid van de Vlaams Belang Jongeren, de passie voor politiek zat er dus reeds op jonge leeftijd in. In mijn studententijd werd ik lid van het KVHV te Gent waar ik Bart Claes leerde kennen en zo in het nationaal bestuur van VBJ terecht kwam. Toen men mij de vraag stelde of ik op de lijst wou staan voor de gemeenteraadsverkiezingen ben ik hier dan ook met veel plezier op ingegaan.

REACT: Welke redenen hebt u in uw onmiddellijke omgeving gehoord om zo massaal Vlaams Belang te stemmen?

In mijn nabije omgeving heb ik enorm veel mensen gehoord die Vlaams Belang gingen stemmen, dit met verschillende beweegredenen. Ik denk dat de belangrijkste reden voor onze verkiezingsoverwinning de grote teleurstelling onder de bevolking is. Teleurstelling in het falende beleid dat de andere partijen de afgelopen jaren gevoerd hebben in hun ivoren toren. Maar ook teleurstelling in de behandeling die wij Vlaams Belangers reeds jaren moeten ondergaan. Wij Vlamingen pikken het niet langer dat men niet naar ons wou luisteren en de beloftes niet heeft waargemaakt. De kiezer heeft dat signaal ook overduidelijk gegeven in het stemhokje. Vlaanderen krijgt eindelijk de oplossing die wij Vlamingen écht verdienen.

REACT: Wat ziet u voor u persoonlijk als de belangrijkste boodschap die u de volgende jaren in het parlement wil naar voren brengen?

Er zijn vele zaken die ik komende jaren wil aanpakken in het Vlaams parlement, gaande van het terugdringen van de toenemende islamisering in ons land tot het opkrikken van ons dalende onderwijsniveau.

Maar als er 1 grote boodschap is die ik zeker wil overbrengen dan is het wel dat onze partij er altijd zal staan voor de Vlamingen. Dat wij als enige onze mensen niet in de steek laten voor wat postjes maar wél steeds zullen luisteren naar wat leeft onder de bevolking en hen dan ook oplossingen willen aanreiken.

Kortom, ik wil gaan voor een Vlaams en vrij Vlaanderen, waar de gewone Vlaming prioriteit is!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Parlementslid Vlaams Belang: Adeline Blanquaert, Vlaams Parlement, Oost-Vlaanderen”

  1. […] D’Haeseleer Guy o Blancquaert Adeline o Slagmulder Kristof o Brusselmans Filip o Deckmyn Johan o Malfroot […]

Trending

%d bloggers liken dit: