Temse: allochtonen schelden Vlaamse meisjes voor ‘hoer’, slaan Vlaamse jongen in elkaar

In Temse vond gisterenavond alweer een geval van allochtoon geweld op Vlaamse jongeren plaats.  In het park aan het zwembad werd een Vlaams meisje door een groep allochtonen eerst herhaaldelijk uitgescholden voor ‘hoer’, zonder enige aanleiding.  Toen haar Vlaamse vrienden vroegen daarmee op te houden, werden zij aangevallen.  Een Vlaamse jongen die moedig te hulp kwam werd met een vuistslag tegen de grond gebeukt, en daarna terwijl hij op de grond lag met schoppen bewerkt.  Pas toen het bloed uit zijn neus vloeide hield de aanval op en sloegen de allochtonen op de vlucht.  Eén van de aanwezigen blijkt een allochtone kickboxer.

De aanval vond plaats gisterenavond rond 16 uur.  In het park hangt al langer een bende allochtonen rond, die geregeld ruzie zoekt met Vlamingen.  Enkele Vlaamse jongeren hadden zich gezellig op de trappen gezet in het park:

Dat verliep gezellig en rustig, tot plots een groep allochtonen van tienerleeftijd opdaagde.  De meisjes hadden hen nog nooit gezien, maar één van de Vlaamse jongens kent hen: ‘ Ik ken ze al langer, ze hangen daar wel vaker rond om dan ruzie te zoeken.’

Plotseling weerklink vanuit de groep allochtonen luid ‘hoer, hoer’ naar één van de Vlaamse meisjes.  Zoals gebruikelijk probeerden die de kreten eerst te negeren.  Maar toen opnieuw ‘hoer’ klonk, was een Vlaams meisje het beu en riep ze om daarmee op te houden.  Daarop stapten twee allochtone jongens dreigend en agressief op de meisjes af.

De vriend van één van de meisjes deed daarop wat hij moest doen, en zette zich voor het meisje om haar te beschermen.  Ook een tweede Vlaamse jongen kwam te hulp.  Maar dat was het signaal voor de 15 tot 20 allochtonen om de aanval in te zetten.  De tweede Vlaamse jongen werd aan zijn trui opzij getrokken, en kreeg vanuit het niets een zware vuistslag te verwerken, waardoor hij op de grond viel.  Daarop begonnen verschillende allochtonen hem op de rug te stampen.  Pas toen ze merkten dat hij stil bleef liggen en er bloed uit zijn neus stroomde, vluchtten ze weg.

Er werd intussen klacht ingediend bij de politie.  Het onderzoek zal moeten uitwijzen wat de verantwoordelijkheid is van diverse leden van de allochtone bende die formeel herkend werden.

Al zeker deze man, die zich op het publieke deel van zijn Facebookprofiel bekend maakt als fan van kickboxen, zal uitleg mogen geven.

 

Het Vlaams Belang van Temse reageert zeer verontwaardigd.   Gemeenteraadslid Sylvia Rombout maakte op dezelfde plaats trouwens net hetzelfde mee.  ‘Het Scheldepark is al jaren bekend voor dit soort voorvallen’, zegt ze.  ‘Als 16-jarige meisje heb ik daar hetzelfde meegemaakt.  Meer dan 20 jaar later is het Scheldepark nog steeds een trekpleister voor allochtone jongeren, die alleen maar uit zijn op amok. Wanneer gaat het bestuur nu eindelijk eens maatregelen nemen. Er zijn camera’s beloofd, maar helpt dit wel? Is dit wel genoeg?”

Het Vlaams Belang protesteert met een afbeelding op Facebook:

Het Vlaams Belang behaalde zondag in het kanton Temse 23,9% van de stemmen, de N-VA haalde 28,5%, dat is samen 52,4%.  Volgens de linkse leugenpers zijn dat allemaal laagopgeleiden, misleiden, racisten, fascisten en onnozelaars.  Wij van REACTNIEUWS denken dat het om mensen gaat die eindelijk eens vinden dat regels en wetten voor iedereen op dezelfde manier moeten gelden.  Mee eens?  DEEL dan dit artikel!

3 comments

  1. Richt burgerwachten op ,ook al wil men dat verbieden ,ga betogen voor de woning van de burgemeester , kom op straat tegen dat tuig ,zich onderwerpen en angst halen NIKS uit agressie is hen aangeleerd in de moskee en thuis !!

  2. Dergelijk objectief-correct constateerbaar autochtonofoob racistisch geweld wordt kennelijk eens te meer politiek-correct weggecensureerd door de gazettenpraat schrijvelaars der main stream media. Die leveren immers hun gebakken lucht(kastelen) volksverlakkerij aan het politiek-correct propaganda kraam ter verheerlijking van het multiKULtureel hologram , fata-morgana “paradijs”(sic)

  3. en weten dat het aandeel van dat rotvolk in onze bevolking langzaam maar zeker toeneemt.

Comments are closed.