In de mainstreammedia jammeren weer vele ‘weldenkenden’ over de massale stem voor het Vlaams Belang.  Via Email bereikte ons volgend antwoord van een Vlaams Belang-kiezer, dat we jullie niet willen onthouden:

Waarom ik deze keer Vlaams Belang stemde

Met trillingen in de stem en tranen in de ogen vragen een heleboel linkse mensen zich weer af, hoe het mogelijk is dat zovelen voor Vlaams Belang gestemd hebben?  Wel, ik kan niet voor alle anderen spreken, maar hier zijn mijn motieven.

Ja, ik weet dat mensen gemiddeld langer leven en dat we dus rationeel gezien gemiddeld langer zullen moeten werken om onze pensioenen betaalbaar te houden.  Maar als tegelijk de grenzen wijd open staan en elke vreemdeling die landt op Zaventem meteen pensioenrechten krijgt, zonder hier ooit ook maar iets bijgedragen te hebben, dan zeg ik: neen.  Dat is onrechtvaardig.

Ja, ik weet dat niet elke vreemdeling gevaarlijk is en dat wat verschillende kleurtjes de wereld maken tot wat hij is.  Maar als aan het station van mijn eigen middelgrote stad groepjes agressieve vreemdelingen elke Vlaming naroepen en lastig vallen, en als mijn dochter bij elke wandeling door de stad wordt nagesist en  nagefloten alleen omdat ze Vlaams meisje is, dan zeg ik: neen.  Dat kan zo niet langer.

Ja, ik weet dat absolute veiligheid niet haalbaar is en dat elke ouder weet dat zijn kind iets vreselijks kan overkomen.  Maar als een meisje verkracht en vermoord in een kanaal wordt teruggevonden, en dan blijkt dat de dader al gekend en veroordeeld was maar zoals gebruikelijk alweer op vrije voeten was, dan heb ik persoonlijk zin om de Minister van Justitie een dikke wetboek op zijn gezicht te rammen.  Dan zeg ik: neen.  Dat is geen ge-recht, dat is onrecht.

Ja, ik weet dat verkeerscontroles nodig zijn en boetes een noodzakelijk kwaad.  Maar als het hele land wordt volgehangen met camera’s en ik daardoor onvermijdelijk elk jaar een kleine citytrip betaal aan boetes omdat ik veel kilometers doe, en tegelijk honderden illegalen maandenlang Brussel-Noord mogen veranderen in een riool omdat er daar blijkbaar geen enkele wet of regel of controle of maatregel geldt, dan zeg ik neen.  Dat is onrechtvaardig.

Ja, ik weet dat niet elke moslims een terrorist is.  Maar als vanuit België verhoudingsgewijs het meeste aantal moslims naar Syrië is getrokken, om daar de gruwelijkste daden uit te halen, en als die kerels dan allemaal rustig mogen terugkomen om hier vrij rond te lopen, en zelfs nog dop te trekken ook, dan zeg ik neen.  Al die koppensnellers horen levenslang thuis in een gevangenis.

En dat, mijne vrouwen en heren, was voor mij deze keer méér dan genoeg motivatie om Vlaams Belang te stemmen.  Bevalt het u niet?  Kuis uw rotzooi dan op.

Een Vlaams Belang-kiezer in 2019′

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “‘Waarom ik deze keer Vlaams Belang stemde’”

 1. Baja het gaat allemaal daarover ook in mijn ogen.. zo helder beschreven zoals het is in de werkelijkheid dit zijn de redens waarom ik ook stemde op Vlaams Belang.

 2. Goed beschreven voluit de waarheid en zo eens verder doen eigen volk eerst en dan pas anderen dat is eerlijkheid tegenover eigen landsburgers wij als Belgen moeten iets gaan doen want het zal escaleren in betogingen en zware opstanden door onze jongeren en kan deze een groot gelijk geven maar wij gaan allemaal samen moeten werken en niet tegen elkaar werken dan als wij aanhouden zal er zeker iets bereikt worden anders niet grtz .

 3. Blanke Blanche Blankaert, Blankenberge

  Wegens de manifeste, geïnstitutionaliseerde, autochtonofobe discriminatie door het politiek-correct ontaard Systeem dat zo laf is dergelijke discriminatie te verkleden als “positieve discriminatie” of erger nog te camoufleren als “positieve actie” (sic). Wat zou er dan zou “positief” zijn aan een “actie” die ertoe strekt om autochtonen achteruit te steken ten voordele van die allochtonen ? “Alle Belgen gelijk voor de Wet” ? Alleszins niet in onze autochtonofoob discriminerende, tricolore farce Staat waar de autochtonen nochtans toch de etnische meerderheid vormen. Waarom subsidieert het Systeem dan WEL een “Minderhedenforum” maar gunt het geen enkele cent aan enigerlei….. “Meerderhedenforum” ? Wegens onze numerieke meerderheid wordt toch het hoogste debiet aan allerlei belastingen afgetroggeld van autochtonen om dergelijke autochtonofobe discriminatie middels subsidies van dat belastingsgeld te financieren !

 4. en wéér mogen ze niet meespelen, geloof het ! +800.000 stemmen worden dan veracht maar “de mens” achter die keuze wordt dan “gerespecteerd” Ha..ha… Ongeveer twee levens geleden zegde ene Bruno Dewinter : “wanneer je uw vader en moeder vermoord hebt, ben je ….”

 5. Liliane Cottenie

  Ja om dezelfde redenen hierboven aangehaald stem ik al jaren voor Vlaams Belang en heb zelfs
  In de gemeenteraad van Brugge gezeten
  En daar ben ik fier over want wij hadden met onze fractie van 8 alleen wat best was voor de Bruggelingen over. Liliane Cottenie

 6. Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden!!

Trending

%d