Demonstratie PEGIDA in Eindhoven afgebroken door massaal rellen moslimjeugd

Afgelopen zondag willen de patriottische beweging PEGIDA in Eindhoven demonstreren tegen de notoir salafistische Al-Fourqaan Moskee. Moslimjeugd heeft door massaal te rellen de demonstratie voorkomen en viel daarna ook de politie aan. De Locoburgemeester Renate Richters heeft de demonstratie afgebroken, omdat zij niet langer de veiligheid van demonstranten en omwonenden wilde garanderen. Hiermee werd duidelijk dat de Nederlandse overheid in dit deel van Eindhoven niet langer de wet kan handhaven.

De tegendemonstratie bestond uit moslimjeugd, salafisten en Nederlandse antifascisten en er waren meerdere Turkse vlaggen zichtbaar. De Mobile Eenheid greep in toen er massaal met stenen werd gegooid. Aan het einde van de avond waren twaalf mensen aangehouden vanwege openlijke geweldplegingen. Het ging in alle gevallen om mensen die zich tegen de demonstratie en politie keerden.

3 comments

  1. Strenge sanctionering der geweldadige Jihadisten en hun anarchistische gauchistische meelopers moet !

Comments are closed.