De lijsttrekker van one.brussels (nieuwe naam voor Brusselse socialisten) Pascal Smet werd tot tweemaal toe uit een handelszaak gezet. En dat zint hem niet. Net voor de verkiezingen zijn leden van de verschillende politieke partijen ook in Brussel aan het werk.

Pascal Smet koos enkele dagen geleden voor de wijk Châtelain om campagne te voeren. Dat is zo’n hippe wijk in de buurt van de Louizalaan. Maar niet alles ging zoals gepland. Terwijl de Brusselse minister van ‘Im’mobiliteit de terrasgangers van een café in de buurt benaderde, verzocht de eigenaar hem het pand verlaten. “Mijn dochter vertelde hem beleefd dat niemand zijn verkiezingspropaganda bij ons mag uitdelen. Pascal Smet nam het erg slecht op, in tegenstelling tot zijn collega’s en politieke tegenstanders, aan wie we hetzelfde hadden gevraagd en begrip toonden. Smet zou ons terras laten opmeten om te zien of we daarvoor wel voldoende taksen of belastingen betaalden”.

De minister, die beloofde om met zijn man naar Brazilië te emigreren, ontkent dat, hoewel verschillende getuigen het verhaal bevestigen. Dit is niet het eerste verhaal in zijn soort voor de Vlaamse socialist. Vorige week werd hij al uit de luxepatisserie van Wittamer in de Zavelwijk gezet, zoals de Brusselse bedrijfsleider zelf meldde.
Ook dat ontkent hij.

Hij ontkent wel veel, een socialist waardig.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Socialist Pascal Smet vliegt van terras en dreigt met represailles”

  1. Explanation : Brussels Socialist Party is a well know Muslim-Lover Party ! Enough is Enough ! 2 years ago : 32 deaths and 340 wounded with Bombs at the Airport Brussels and in Metro… by youg Belgo-Muslims from Molenbeek, the Sociaiist-Muslim zone of Brussels…

  2. Partijnaam ± geplagieerd van zijn Be.One-vriendje Abou Jahjah ?
    Mooi Nederlands trouwens en dat … voor een ‘Vlaamse’ socialist… De Rode Leeuwen zijn uit de mode.

Trending

%d bloggers liken dit: