Naarmate verkiezingszondag nadert drijven de roodgroene leerkrachten in scholen hun linkse propaganda nog op.  In Sint-Truiden werden leerlingen door de Hasp-O-school van het katholiek (!) onderwijs meegesleept naar de moskee; een delegatie van Voorpost protesteerde aan de schoolpoort.

De actie was geslaagd, laat Voorpost weten: ‘ Er waren geen incidenten, en onze pamfletten vonden gretig aftrek bij de studenten.’

In Outrijve, een plaats nabij Kortrijk, wil de lokale school morgen zowaar een ‘ramadag’ organiseren, waarbij Vlaamse kinderen onder druk worden gezet om ‘mee te doen’ met de ongezonde gewoonte van de moslims: overdag niets eten of drinken en ‘s avonds vreten tot je erbij neervalt.  Meteen kwamen er woedende reacties van lokale Vlaamse ouders.

Het nieuws en het protest daartegen van ouders haalde de leugenpers:  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190522_04417662, https://www.hln.be/in-de-buurt/avelgem/west-vlaams-schooltje-houdt-ramadag-reacties-blijven-niet-uit~aadd054c/.  Merk de framing door de linkse leugenpers op: als linkse mensen hun ongenoegen uiten dan ‘protesteren’ ze of zijn ze ‘geëngageerd’, als rechtse mensen hun ongenoegen uiten dan maken ze ‘heisa’ of ‘ophef’…

De stichter van ReActNieuws, Bert Deckers, is zondag kandidaat op plaats 16 voor het Vlaams Parlement in de provincie Antwerpen.  Hij juicht het protest toe: ‘ De Islampropaganda in onze scholen moet stoppen.  Scholen zijn er om kennis over te dragen, niet voor linkse hobby’s.’  Vorige week nog protesteerde Bert aan de poorten van de school GTI in Beveren omdat daar zowaar een strafstudie werd opgelegd aan scholieren die een moskee weigerden binnen te gaan.  De video werd intussen op Facebook en Youtube samen al 7500 keer bekeken.

Wordt Bert Deckers parlementslid dankzij de steun van de lezers van REACTNIEUWS?  Als jij in de provincie Antwerpen woont, dan beslist jouw voorkeurstem!  Geef een signaal tegen islampropaganda in onze scholen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Acties en protest tegen moskeebezoeken en ‘Ramadag’ op Vlaamse scholen”

  1. Als meester zou ik pas trots zijn als mijn leerlingen een dagje zouden meedoen met koppen afsnijden of homo’s van het dak gooien, maar misschien komt dat nog wel, stem dus groen (de kleur van de Islam)

Trending

%d