De voormalige baas van de Duitse Federale Inlichtingendienst (BND), August Hanning, heeft sterke vermoedens dat de Strache-video, waarmee de Oostenrijkse federale regering nu ten val is gebracht, met ‘inlichtingenmethoden’ is gemaakt om de verkiezingen te beïnvloeden. Hij veroordeelt deze methode die als hij als illegaal en verwerpelijk bestempelt.

Aan de Duitse 24-uurs-nieuws-televisiezender ‘n-tv’ verklaarde Hanning letterlijk: “Hier is blijkbaar een val gezet door ofwel een inlichtingendienst ofwel door gebruik van de methodes van een inlichtingendienst. Het was alleszins een complexe operatie, met lokvogels en woningen vol afluisterapparatuur; er is een hele voorbereiding aan vooraf gegaan, dus zeer uitgebreid. Dat kunnen alleen inlichtingendiensten of bedrijven die opereren met de methodes van inlichtingendiensten”.

Waarom hebben ze hier twee jaar mee gewacht?”

Ook  de timing van de publicatie verbaast Hanning.  De video zou al 2 jaar oud zijn, waarom heeft men deze opname niet bij de verkiezingen van 2017 gebruikt? Achtten ze de beschadiging van Strache en de FPÖ toen niet opportuun, omdat de partij toen nog geen deel uitmaakte van de Oostenrijkse regering? Maar het uitbrengen van deze beelden, op een week voor de Europese verkiezingen, heeft maar één bedoeling: ‘het stemgedrag beïnvloeden’.

Maar, zo gaat Hanning verder, “deze opnames waren duidelijk illegaal. Een appartement met microfoon, verborgen camera’s en undercoverfiguren is een  ernstige inmenging in de privacy, en daardoor ook strafbaar.  Aangezien dergelijke methoden zelfs bij ernstige misdrijven ontoelaatbaar zijn, moeten de journalisten van Süddeutscher Zeitung en Der Spiegel zich nu afvragen of zij bij de publicatie van deze video hun boekje niet te buiten zijn gegaan.”

Wie hier achter zit en wie het financierde is nog maar de vraag. Het vraagt alleszins om opheldering. Het is immers onaanvaardbaar dat elke politicus bang moet zijn om in zijn privé-sfeer voortdurend met illegale middelen te worden gecontroleerd.

Het zou perfect van Soros kunnen komen. De Oostenrijkse regering liet de man immers niet toe om aldaar zijn dubieuze universiteit te openen.

Gaat ‘IbizaGate’ het stemgedrag van de Oostenrijkers sterk beïnvloeden of wordt het een soort Europees Watergate, als zou blijken dat het om een operatie van links in de EU gaat, wie zal het zeggen?  Het is misschien ook niet uitgesloten dat de kiezers het opnemen voor de geviseerden, Strache en de FPÖ in dit geval.

Zondag weten we meer.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Zit er een inlichtingendienst achter de Ibiza-Strache-video?”

  1. Morgen hier viermaal PVV. Nexit@!

  2. Ratteke Maurice

    Mijn eerste gedachte gaat al zoals vermeld naar SOROS, zeg maar ook de ROTHSCHILD s er zijn nog van die debielen die met hun geld de ganse Europese gemeenschap wil kapot maken. In de hoop dat men RECHTS KAN SCHADE zal men verder doen. Echter zij die gaan stemmen in dit Weekend hebben al een klare kijk op wat op hen afkomt. Men zegge het voort..

Trending

%d bloggers liken dit: