Vorige week maakte REACTNIEUWS bekend dat in de school GTI Beveren twee scholieren een strafstudie opgelegd kregen, nadat ze moedig weigerden deel te nemen aan een verplicht moskeebezoek.  Het bericht werd druk gelezen en haalde ook de mainstream-media.  Het GTI Beveren liet daarop weten dat het klacht tegen ons neerlegde.

Onze redacteur Bert Deckers, tevens kandidaat voor het Vlaams Belang in de provincie Antwerpen op de lijst voor het Vlaams parlement, is niet onder de indruk.  Samen met leerlingen van het GTI Beveren trok hij naar de school, om er een duidelijke videoboodschap op te nemen: verplichte moskeebezoeken zijn in strijd met artikel 20 van de Grondwet, en die praktijk moet ophouden.  Je ziet de video hier, of met de onderstaande links:

De video op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=KopvEZeC_1Q&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0V2MeW8sqg-pSetQPqVGsLuWjI7cL5FZUReQcyt55jtH3YAIozWIFiowA

De video stond ook op Facebook, maar werd daar geblokkeerd, allicht na eisen tot censuur vanuit het GTI Beveren.

Bert Deckers is duidelijk:  als hij verkozen wordt, dan eist hij van de minister voor Onderwijs de afschaffing van de verplichte moskeebezoeken.  Vanop de 16e plaats lijkt dat ambitieus, maar op basis van de peilingen gaat het VB fors vooruit; en dan zullen de voorkeurstemmen bepalen, wie er naar het parlement gaat.  Ook jouw stem zal dus cruciaal zijn om te beslissen of REACT-redacteur Bert Deckers parlementslid wordt!

Na de opname van de video spraken we even kort met de leerlingen van GTI Beveren.  ‘ We kunnen niet herkenbaar in beeld komen en moeten vandaag wel een Fawkes-Wikileaks-maskertje dragen, want de klopjacht binnen de school op ‘stoute rechtsen’ is ongelooflijk’, zo klinkt het.  ‘Het meisje dat de moskee weigerde binnen te gaan werd door directie en leerkrachten geïntimideerd en bedreigd tot ze er van stond te huilen.   Een andere leerling, die er niets mee te maken heeft maar wel verdacht wordt van ‘rechtse sympathieën’, werd tijdens de lessen een halve dag in isolement gehouden in een leeg klaslokaal, om toch maar te ‘bekennen’.  De linkse haat van directie en leerkrachten op school is hier echt ongelooflijk.  En dat allemaal zogezegd in naam van de verdraagzaamheid, natuurlijk…’  Wij wensen de leerlingen veel sterkte toe!

Met deze promobanner voert Bert campagne:


Je vindt zijn pagina HIER op Facebook.  DELEN van dit bericht mag!    

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “(VIDEO) Bert Deckers voor GTI Beveren: ‘ Onderwijsminister moet verplichte moskeebezoeken stoppen’”

 1. Scarlatti Bombatti

  de link naar de FB pagina geeft te zien dat die FB pagina niet bestaat…..

  NVDR: DE video stond daar aanvankelijk, maar is intussen geblokkeerd, allicht na eisen tot censuur vanwege GTI Beveren en/of de islampromotende leerkracht. We hebben de tekst aangepast.

 2. Jozef VAN NIEUWENNHUYZE

  Ik heb toch liever politici die correcte informatie geven!
  Een of ander gebedshuis bezoeken, en daar informatie krijgen over het gebouw zelf, over wat er in gebeurt en over hoe dat gebeurt, is natuurlijk helemaal niet hetzelfde als “deelnemen aan handelingen en plechtigheden”. Als ik het parlement bezoek kan je niet zeggen dat ik deelneem aan de debatten. Als ik een stoeterij bezoek mag je mij er niet van verdenken dat ik de merries bespring. Als ik een abdij van Trappisten bezoek ga ik daar geen bier brouwen.

 3. Helaas heb ik geen kinderen, maar ik zou ze nooit verplicht naar een moskee sturen! Lekker allemaal thuishouden en desnoods van die moslimschool halen! Tijd voor een ander belijd! Succes Bert, kan niet in Belgie stemmen woon in Nederland!

 4. Alle moskeeën dienen gesloten te worden .Weg met de islam en de asielparasieten.

 5. Ik raad de betrokken leerlingen aan om een goede advocaat te zoeken en zich burgerlijke partij te stellen tegen de school en de betrokken leerkrachten. Duidelijk is dat de school en de betrokken leerkrachten grondrechten van deze leerlingen geschonden hebben en overige strafbare feiten gepleegd hebben met als verzwarende omstandigheden dat deze onder hun gezag stonden en indien voorkomend minderjarig zijn. Dien bijkomend een klacht in bij het Ministerie van onderwijs. Doe dit alstublieft, niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor andere leerlingen in heel Vlaanderen die hier in de toekomst nog slachtoffer van kunnen worden. Verder hoop ik dat React over deze zaak maximaal zal blijven publiceren en zich niet zal laten intimideren door deze onderwijs-onbenullen. Jullie mogen de brieven en handelingen van de school en leerkrachten m.b.t. de betrokken leerlingen publiceren mits toestemming van deze leerlingen en hun ouders. Andersom moeten de school en leerkrachten zwijgen om de privacy van hun al dan niet minderjarige leerlingen te beschermen. Door over deze feiten te spreken in de pers hebben zij reeds strafbare feiten gepleegd.

Trending

%d bloggers liken dit: