PVV wil Nexit en Nederlandse grenzen sluiten #EP2019

EU-lijsttrekker Marcel de Graaf van de PVV zit vol in de campagnemodus en schoof deze ochtend samen met Geert Wilders aan bij Goedemorgen Nederland! van de WNL-omroep. De partij brengt consequent haar standpunten over het voetlicht van het Nederlands uittreden uit de Europese Unie en het sluiten van de grenzen voor criminele asielzoekers. De Graaf liet o.a. weten dat Nederland met het uitreden zo zelf kan bepalen wie er in ons land mogen wonen en werken. Er wordt in Nederland op 23 mei voor het Europees Parlement gestemd.

De PVV heeft wel oog voor wat in andere Europese landen gebeurt. Het nieuwe hoofddoekverbod op de Oostenrijkse basisscholen heeft de belangstelling van de partij en men zou willen dat dit ook in Nederland wordt ingevoerd, zo laat de Graaf op zijn twitterpagina weten. Daarnaast zal Geert Wilders samen met Marine Le Pen op 18 mei aanwezig zijn in Milaan op een grote verkiezingsmanifestatie van Lega.

One comment

  1. Oprotten met al die asielparasieten. Oprotten met de islam en oprotten uit de EU.
    Gelukkig zijn er veel Nederlandse huichelaars en wegkijkers in Nederland die voor de EU zijn. Ik gun hun alle ellende van de wereld.Nexit!

Comments are closed.