God wil geen migratie, weet Guinese kardinaal

“Massale migratie kan ervoor zorgen dat Europa wordt weggevaagd, net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren”

“Ik ben geschandaliseerd dat zoveel mensen op zee sterven, door mensenhandel, door maffianetwerken, door georganiseerde slavernij. Het verbaast me ook dat mensen emigreren, zonder papieren, zonder projecten, zonder familie en zonder toekomst. Denken ze echt dat ze in Europa het paradijs gaan vinden? Wie echt geholpen willen worden, is beter in zijn eigen regio, bij zijn familie en vrienden, in zijn eigen etnische omgeving. Ongecontroleerde migratiestromen zorgen voor economische en menselijke tragedies. Het westen kan niet alle migranten ter wereld tegemoet komen”.

Robert Sarah: “god wil geen migratie’

“Wat ik ook schandalig vind is dat ze God’s woord misbruiken om migratie te rechtvaardigen. God wil geen migratie. Christus, een kind, nam toevlucht in Egypte, wegens Herodes, maar hij ging daarna naar huis. Evenzo heeft God altijd zijn volk terug naar Israël gebracht, na elke hongersnood en deportatie in Babylonia. Een vaderland moet men koesteren, het is daar waar we geboren zijn en onze voorouders begraven werden.

Europa is gevormd door het christendom, alles is christelijk geïnspireerd in Europa. Waarom dat ontkennen? Geen moslim ontkent zijn identiteit. Als je niet overtuigd bent van wat je bent, zul je verdwijnen. En als Europa verdwijnt, zal er een verschrikkelijke omwenteling zijn”

“Wie in een ander land gevoed en gehuisvest wordt, zonder werk, heeft geen waardigheid, geen voldoening”.

“Alle migranten die naar Europa komen, zijn berooid, zonder werk, zonder waardigheid… Is dit wat de kerk wil? De kerk kan niet meewerken aan deze nieuwe vorm van slavernij die de massale migratie is geworden. Als het Westen op deze fatale manier doorgaat, is het risico groot dat het door een gebrek aan geboortes zal verdwijnen en door buitenlanders zal worden binnengevallen, net zoals Rome door barbaren werd binnengevallen.

Wie zegt dat ?

Zijn dat de woorden van Jean-Marie Le Pen, Matteo Salvini, Geert Wilders of Filip Dewinter?

Neen, dat is een verkorte (zelfvertaalde) inhoud van een vraaggesprek met de Guinese kardinaal Robert Sarah (1945-). De kardinaal staat bekend als criticus van de huidige paus. In het verleden sprak hij zich vaker tegen de huidige migratiepolitiek uit en waarschuwde voor een islamisering van Europa en het Westen. Nu deed hij er een schepje bovenop. Hij eindigt zijn interview met de woorden: “mijn land (Guinea) is voornamelijk moslim. Ik denk dat ik weet waar ik het over heb”.

Er is nog een tikkeltje hoop, zo te zien!

Bronnen:
Valeurs actuelles
Synthese Nationale

9 comments

 1. Kan deze kardinaal naar nederland komen, en onze regering toespreken. D66 en groenlinks zullen het er niet mee eens zijn. En het land verder willen verkwanselen voor hun eigen gelijk.

 2. Oké het klopt helemaal, wat de
  Kardinaal zegt.
  Je krijgt steeds meer problemen!
  Dat komt ook door de EUROPESE Unie!!!!
  Ze hadden veel eerder aan de bel moeten trekken.
  Ik weet wel dat de Unie ineen zal storten.Van Gods Hand!!!!
  Ze zullen zich moeten verantwoorden!Groetjes

 3. God wil dat niet, maar heel veel huichelaars en wegkijkers in Nederland willen dit wel
  Zij houden van de islam en de asielparasieten
  Nog meer nog dan van hun kinderen en kleinkinderen
  Die gaan een vreselijke tijd tegemoet dankzij het verraad van de opa,s en oma,s. Die wegkijken!

 4. Deze dappere man zal natuurlijk door zelfgenoegzame hoogopgeleide blanken (progressieven) een Oom Tom genoemd worden en geweerd worden net zoals Dieudonné in Frankrijk. Wie is hier de ware racist? Ondertussen aanbidden de kinderen het groene Kalf.
  Trouwens, veel ‘vreemdelingen’ begrijpen de blanke afkeer voor ‘eigen volk eerst’ helemaal niet, ‘bij ons is zoiets normaal’, verduidelijken ze, maar tevergeefs, de progressief staat boven alles en iedereen …

 5. De Guinese kardinaal Robert Sarah (1945-). De kardinaal staat bekend als criticus van de huidige paus. Toch nog een man die de waarheid durft te vertellen dus geen Extreem Rechtse Filosoof die mee huilt met een roe wolven, Neen een Katholieke kardinaal met ervaring blijkbaar. Toch zullen Extreem Linksen dit verloochenen en afwijzen, het kan en zal hun diep teleurstellen na het lezen van wat deze kardinaal schrijft, Enkel de waarheid en niets dan de waarheid , zo helpe mij mijn God.

 6. Merkwaardig, want volgens Sarah’s ambtsgenoot, wijlen kardinaal Danneels, waren de lieden die lang geleden al voor massamigratie waarschuwden, de “wilden” van onze maatschappij. Het postume ongelijk?

Comments are closed.