Verplichte moskeebezoeken en respect voor ramadan, rebelse zesdejaars Provil blijven ‘ziek’ thuis

Overal in Vlaanderen gaan scholen nog teveel door de knieën voor de islam. Is het niet middels ‘educatief verantwoorde’ bezoeken aan moskeeën, dan wel met aanpassingen in de refter om ‘moslimkindjes die meedoen aan de ramadan niet te kwetsen’. Ouders of leerlingen die het probleem aankaarten worden bovendien weggezet als racisten. Met dank aan de mei-’68-leerkrachten.

Voorpost, gesteund door het Vlaams Belang, trok er de voorbije 10 dagen al twee keer op uit om post te vatten aan schoolpoorten. Vorige week dinsdag in Zoersel waar het vierde (!) leerjaar op verplicht moskeebezoek werd gestuurd en vandaag aan een schoolpoort in Duffel. Daar werden door de school ‘maatregelen’ getroffen, zodat moslimleerlingen die aan het vasten zijn niet in contact kunnen komen met de leerlingen die aan het eten zijn over de middag.

Vorige week maandag trokken de zesdejaars van Provil, het Provinciaal Instituut Lommel, naar de niet-erkende Fatih-moskee in Beringen. Voorpost hoefde daar niet tussen te komen, want van één van de klassen bleek plots de helft van de leerlingen ‘ziek’ te zijn de bewuste dag. Een bewijs dat leerlingen, die zelf kritisch kunnen denken, de indoctrinatie van het linkse onderwijs meer dan beu zijn. En dat zijn er dag na dag steeds meer, zo bewijzen de Pint & Vrienden-activiteiten van Vlaams Belang Jongeren, die telkens honderden jongeren op de been brengen.

Er is met andere woorden een kentering in zicht. En die zal niet lang op zich laten wachten. Voorpost en het Vlaams Belang blijven de vinger op de wonde leggen en vroeg of laat zullen de scholen zich terug aan hun kerntaak moeten houden en dat is het overbrengen van kennis. Niet meer, niet minder. Al de rest is staatsindoctrinatie en dat hoort thuis in totalitaire regimes, niet in een democratische rechtstaat. Een dikke duim voor Voorpost!

Zoersel:

Duffel:


4 comments

  1. Schandalige schoolse islamofiele PoCo-indoctrinatie ! Moeten wij daartoe belasting betalen ! Waarom wordt de Minister van Onderwijs geen rekenschap gevraag door een parlementair ?

  2. RESPECT EN VOORAL DANK VOOR JULLIE ACTIES HET DOET DE MILITANTEN VAN DE VORIGE GENERATIE “DEUGD” DAT HUN WERK WORDT VERDERGEZET Maurits vdb

  3. Groot gelijk Hector!! Onze scholen zouden zich best aan hun ware taak wijden en Islam hoort daar niet bij!!! Maar ouders kunnen daar ook hun stem laten horen en eisen stellen.Liliane Cottenie

  4. Actievoerders van Voorpost en Vlaams Belang, van harte geluk gewenst met jullie niet aflatende actie voor Vlaams onderwijs in het bijzonder en voor Vlaamse (Europese) normen en waarden in ‘t algemeen! Het wordt de hoogste tijd dat de ogen van de gewone man en vrouw in Vlaanderen-ons-vaderland opengaan voor de ramp die op ons af dreigt te komen als er tegen de islamisering, vooral van onze jeugd, niet kordaat wordt opgetreden! DANKUWEL!

Comments are closed.