Er heeft er eentje een prijs gewonnen. En niet zomaar een prijs! Neen, die van de beste ‘Europese Leider van het Jaar’. Jawel! Een prijs die je moet verdienen, zeg maar. Eentje waarvoor je hard moet werken en steeds sober de zaken moet behandelen. Europese zaken die ons allen aangaan, zoals migratie bijvoorbeeld. En veiligheid. Maar we houden jullie niet graag in spanning. Wel even vermelden dat de prijs werd uitgereikt in Brussel, in het Egmontpaleis, en dat Euronews achter deze ‘wedstrijd’ zit.

Nu goed, de winnaar als European Leader of the Year werd geheel onterecht Jean-Claude Juncker, de welbezopenbekende voorzitter van de Europese Commissie. De man die onder enorme rugklachten lijdt, krijgt deze prijs voor zijn ongetwijfeld uitmuntende prestaties inzake het ledigen van de barkast van het Europees Parlement. Onder zijn bekwame leiding zal er overigens nooit een glas te weinig geschonken worden. Desalniettemin is de prijsuitreiking een ernstig gebeuren en moeten we dus nu allemaal op de knieën gaan voor Jean-Claude. Of ook helemaal niet natuurlijk.

Schol! En doe de glazen nog eens vol!

Even terloops vermelden dat – vanzelfsprekend – ook Heilige Greta bijna in de prijzen viel. Thunberg werd genomineerd als Persoonlijkheid van het Jaar. Die prijs werd echter voor haar neusje weggekaapt door Zuzana Čaputová. Ken je haar niet? Geen erg, ze organiseerde de afgelopen maanden geen klimaatmarsen dus hoef je haar ook niet te kennen. Wel is ze van het groene kamp en mocht ze al op de muntthee op het kabinet van Obama, nadat ze een soort nobelprijs voor het klimaat had gewonnen. Onlangs geraakte ze verkozen als president van Slovakije. Zo, ben je meteen helemaal mee!

De andere winnaars van deze ons-kent-ons-wedstrijd vind je via deze verwijzing: klik hier.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Grootste dronkaard van Europa verkozen tot ‘Europees Leider van het Jaar’”

  1. Zoals deze paljas zelf zou kunnen zeggen: ‘Drank en dronkaards moet je niet beschouwen als een probleem, je moet het zien als een kans, in mijn geval, als een buitenkansje. Santé Europa !’

  2. GUY VAN EYCK

    EVP moet weggestemd worden

  3. Juncker Drunker vanuit de EU-Bunker

    Die cadeaubon voor dagelijkse baxters Gin tot zijn overlijden heeft hij toch ruimschoots verdiend zodat hij geen zier meer zal moeten inzitten met zijn rugklachten.

Trending

%d bloggers liken dit: