Dat de politieke verantwoordelijken geen raad meer weten met het overaanbod aan illegalen en asielzoekers, mag blijken uit de vele vreemde voorstellen die ze lanceren, de uitspraken die ze doen en de maatregelen die ze nemen. Bussen aan het Brusselse Noordstation moeten maar elders stoppen en de illegalen op die plaats kregen een eigen gedeelte voor zich in het station. In Lommel werd bij het ophangen van onschuldige bordjes – die waarschuwen voor overstekende illegalen – niet gefocust op de overlast van de asielzoekers, maar wel op het zogezegde “racisme” van de bordjes.

In Nederland wordt het mogelijks nog gekker. De overheid van Overloon verschuift de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de inwoners naar de bewoners zelf. Deze gemeente met amper 4000 inwoners zit nu al opgescheept met niet minder dan 600 (!) asielzoekers. De inwoners ondervinden last van diefstal, vandalisme en zo meer. Aangezien er nóg meer asielzoekers zouden bijkomen, krijgen de bewoners het stilaan op hun heupen. Ze vroegen bijgevolg de burgemeester om op te treden tegen de overlast veroorzakende asielzoekers.

Het antwoord op de vraag om hulp is er één om in te kaderen: “Verhoog jullie hekken, plaats bewakingscamera’s en … schaf jezelf een hond aan!” Dat de bewoners hiermee allesbehalve gediend zijn, hoeft niet te verbazen. De burgemeester zegt in feite: kom niet zagen en los het probleem zelf op. Maar uiteraard vinden de Gutmenschen in het betreffende asielcentrum dat er niet zo’n groot probleem is. Immers, “het is slecht een kleine groep die zich misdraagt…” Met andere woorden van hetzelfde laken een broek: hou je mond en laat ons met rust. Onvoorstelbaar!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Burgemeester tegen bewoners na overlast met asielzoekers: “schaf hond aan en verhoog omheining!””

  1. Ze gaan dan verschieten dat er nog meer mensen naar het asielvrije rechtse slimmere Hongarije gaan vluchten. Die vrimde nemen het ier stilletjesaan over

  2. Arnold J Meijer

    En wat gaan de bewoners doen?… niets?

    Het volk krijgt wat het verdient.

Trending

%d bloggers liken dit: