“Met blote benen kom je mijn bus niet op”!

Dat kreeg de 29-jarige Élise door een moslimchauffeur naar het hoofd geslingerd. De feiten gaan terug naar dinsdagavond (30 april) wanneer het meisje een bus van de RATP in Parijs wilde nemen. Élise wachtte met een vriend op de bus van lijn 60, bij de halte Botzaris, in Buttes Chaumont (Parijs 19de arrondissement). Toen het voertuig aankwam, waren ze slechts met z’n tweeën aan de halte. De chauffeur bekeek het tweetal, hield zijn deuren gesloten en reed gewoon door. Even verder moest de bus halt houden aan een rood verkeerslicht. Het meisje rende naar het raam van de chauffeur om te vragen waarom hij de deuren niet open deed. Terwijl de man naar haar benen keek antwoordde hij: “Je moet je maar deftig aankleden”.

Wellicht was dat verhaal niet in de krant gekomen als de vader van Élise hierop niet had gereageerd. Aan de voornaam van het meisje kan men niet afleiden dat ze de dochter is van een man met Algerijnse wortels. Kamel Bencheikh, zo heet de man, is een perfect geïntegreerde dichter/natuurkundige die in Parijs verblijft. Nu moet het lukken dat de man zijn afkeuring voor de islam niet onder stoelen of banken steekt. Hij is auteur van de dichtbundel Préludes à l’espoir.

Kamel Bencheikh

Uit woede publiceerde Kamel Bencheikh twee virulente reacties op Facebook. Maar Facebook vond het nodig de berichten te censureren. Kamel Bencheikh: “Ik word beschuldigd van het aanzetten tot haat. Maar ik heb de feiten gepubliceerd omdat ik niet wilde dat ze in de doofpot zouden terecht komen. Ik vind het trouwens mijn recht om islamofoob te zijn”.

“Ik laat die zaak niet los. Mijn dochter is even afwezig, maar wanneer ze terug is gaan we samen klacht indienen tegen de chauffeur en tegen de RATP. Het minste wat ze kunnen doen is hun excuses aanbieden. Wanneer de bestuurder weigert om zich publiekelijk te verontschuldigen, dan vragen we om zijn ontslag”.

Gezien zijn afkomst kan politiekcorrect Frankrijk de man niet van racisme beschuldigen. Dat moet hen geweldig zwaar op de maag liggen.

Mocht u nog niet weten wat islamisering inhoudt, wel dat.

3 comments

  1. Waarschijnlijk dezelfde die een groep Franse scouts niet op de bus wou laten wegens hun (ouderwetse) korte broeken.

  2. Puur & onversneden autochtonofoob racisme, dat in Frankrijk, net zoals bij ons nooit zal vervolgd te wijten aan de politiek-correct ontaarde tweezakkerij en oikofobie binnen de tot SCHEEFstaat gedegenereerde gewezen “Rechtstaat”

  3. Dit staat heel Europa get wachten met die ssibamie van MOSLIMS “IMMIGRANTEN” zodra ze de macht hebben gepakt zijn wij EUROPEANEN overgeleverd aan Hun middeleeuwse CULTUUR en rechten Daarom STOP ISLAMISERING EN SLUIT DE GRENZEN WEG MET DAT CRIMINELE TUIG DE GORDE DIE ER OOK ZIJN NIET TE NA GESPROKEN

Comments are closed.