StuBru, de zwaar gesubsidieerde ‘jongerenzender’ van de vrt vatte de idee op om een programma te lanceren rond de ramadan. Ramadandingdong zal gedurende een aantal dinsdagen de islam als een überpositieve religie door uw strot rammendammen en elke kritiek daarop zal vakkundig worden gecensureerd. Al lukt dat laatste iets minder goed, zo bewijzen de duizenden reacties op sociale media.

We maken er niet teveel woorden aan vuil: de ramadan interesseert Jan Modaal voor geen millimeter en indien StuBru – naar eigen zeggen – verschillende culturen dichter bij elkaar wil brengen, dan had het gedurende de 40 dagen vasten van de Katholieken ook een programma moeten uitzenden. Maar dat is, alleszins voor zover wij op de hoogte zijn, niet gebeurd. Maar goed, hieronder enkele afbeeldingen die genoeg zeggen. Gelukkig valt er op het internet muziek genoeg te vinden en hebben we ook daar StuBru niet (langer) voor nodig. Boycotten die handel!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “StuBru lanceert ramadanpropaganda, gros van de luisteraars reageert zwaar verbolgen”

  1. Valeer Varkensgebraad, spekslager te Zwijndrecht

    BOYCOT DIE ISLAMOFIELE “RADIO BRUSSEL”, wat een verkwisting van ONS belastingsgeld en eet vaak varkensvlees met een pint bier er bij tijdens de Ramadan . Geen enkele politiek-correcte oekaze kan u beletten om dat te doen. LEVE DE POLARISERING !

  2. De moderne mensen van StuBru staan zoals de meeste progressieven boven alle culturen en godsdiensten, ze zijn HET toonbeeld van de zogenaamde verguisde ‘blanke westerse suprematie’: ze vreten alles en staan voor alles en niets, zolang ze maar lol hebben en zich goed voelen, want dat hebben ze op school geleerd tussen de lessen over klimaatopwarming en politieke correctheid, terwijl ze stilletjes dromen over absolute macht over alles en iedereen = internationaal commu-, eco- of socialisme, of wat voor isme ook, misschien is het nu wel het regenboog-sme.

Trending

%d bloggers liken dit: