“NOOIT WEGKIJKEN MAAR MET ALLE KRACHT BLIJVEN VECHTEN TEGEN ISLAMISERING” (NE JAMAIS BAISSER LES YEUX ET LUTTER DE TOUTES SES FORCES CONTRE L’ISLAMISATION) , staat te lezen op de blog van Patrick Jardin, vader van een meisje dat in de Parijse Bataclan werd afgeslacht door een commando van de godsdienst van de ‘vrede’.

Patrick Jardin en wijlen zijn dochter
In het land van Macron is dat blijkbaar voldoende om als staatsgevaarlijk beschouwd te worden. Zo’n maand geleden vertrok Patrick Jardin voor een tiental dagen naar Guadeloupe, een Frans overzees gebied (Dom-Tom). Op de luchthaven van Orly – waar om zijn papieren werd gevraagd – ging de bal aan het rollen. Patrick Jardin geeft toe dat de datum van zijn paspoort vervallen was, maar voor Guadeloupe, dat integraal deel uitmaakt van het Frans grondgebied, heeft een Franse onderdaan zelfs geen paspoort nodig.

“Ik kreeg mijn paspoort terug, maar eerst vroeg men me waar ik naartoe ging, waarom ik ging en hoelang ik dacht te blijven. Voorafgaande had men mijn naam wel ingetikt in een database. Daarbij had het kunnen blijven, vertelt Parick Jardin. “Maar neen, bij mijn terugkeer kreeg ik van hetzelfde laken een broek. Heel de ‘cinema’ duurde dubbel zolang als bij mijn vertrek. Een vrouwelijke beambte zonderde zich zelfs af om te bellen. Na lang wachten kreeg ik mijn paspoort terug en mocht ik mijn eigen land terug binnen. Eens thuis vroeg ik aan een bevriend politieofficier waarvoor heel dat gedoe nodig had kunnen zijn. Het antwoord kreeg ik vrij vlug: ‘ik ben staatsgevaarlijk’ (Fiché S). Als een vulgaire misdadiger sta ik geficheerd door de junta van Macron. Wel eigenaardig voor een land dat eigenlijk een zeef is. De terroristen die mijn dochter hebben afgeslacht kwamen gemakkelijker binnen. De jihadisten die de aanslagen van november 2015 uitvoerden kwamen allen binnen met de vluchtelingenstromen uit Griekenland of Turkije. Het is waar dat ik niet zwijg en openbaar verkondig dat ik de moordenaars van mijn dochter haat. Maar dat beschouw ik als mijn volste recht”

Een Tv-interview met Patrick Jardin: https://www.youtube.com/watch?v=cYT6G9x461Y
Blog van Patrick Jardin: https://www.patjar.fr

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Vader die zijn dochter verloor in de Bataclan is staatsgevaarlijk volgens het regime van Macron!”

  1. […] Source: Vader die zijn dochter verloor in de Bataclan is staatsgevaarlijk volgens het regime van Macron! –… […]

  2. Als je al niet staatsgevaarlijk bent, dan wordt je het zo wel!

Trending

%d bloggers liken dit: