[BREEK] Dries Van Langenhove zopas aangevallen in het centrum van Tervuren, filmpje ter verspreiding

De man achter Schild & Vrienden deelt een filmpje waarop je enkele mannen ziet wegvluchten, nadat ze hem net hebben aangevallen… in de rug uiteraard. Dries hoopt op deze manier de daders snel te vinden. Hieronder vind je de beelden en het bericht van Van Langenhove, zodat je mee op jacht kan gaan naar deze laffe daders. Doen!

2 comments

  1. Zou dit niet het resultaat zijn van de hate speech PoCo-propaganda die PoCo journaille canaille en dito reporters der audio visuele media ter PoCo-desinformatie over Dries uitstorten ?

  2. Jammer genoeg zie je nauwelijks iets relevants in dit filmpje, dit kon gaan over gelijk wie, en gelijk waar opgenomen zijn. Ik geloof wel dat die aanval gebeurd is, maar ditt gaat weer gemanipuleerd worden en benoemd als fake news…in ons nadeel!

Comments are closed.