Soros, Blair (Labour) en Moscovici (PS) hielden geheime vergadering om Brexit-referendum naar de prullenmand te verwijzen!

De Europese Unie steekt het in de doofpot. Hoe een kapitalistisch cultuurmarxist en twee socialisten de democratie willen verkrachten!

Van 22 tot 25 januari van dit jaar vond in het Zwitserse Davos het zogenaamde Wereld Economisch Forum plaats. Naast de 3.200 officiële deelnemers, zakten ook nog enkele duizenden lobbyisten en belanghebbenden af naar het Zwitsers bergstadje. De werkgroepen behandelen allerlei onderwerpen: gezondheidszorg, energie, geopolitiek, infrastructuur, vertrouwen & integriteit, de ontwikkeling van nieuwe medicijnen enzovoort. Tot daar enkele officiële thema’s.

Natuurlijk weten we dat dat mondialistisch clubje er ook een verborgen agenda op nahoudt. Hoewel het angstvallig verzwegen wordt, weten we dat het bestrijden van het populisme, het nationalisme, het onafhankelijkheidstreven van volkeren en andere ‘doemdenkende’ stromingen, daar in overvloed aan bod komen.

EUrobserver: “Details of EU Brexit talks with Blair and Soros kept secret”

Maar soms lekken er toch zaken uit. Zo vernemen we via de informatiesite EUobserver, gespecialiseerd in berichtgeving over de Europese Unie, dat de Europese Commissie er alles aan deed om een bijeenkomst tussen Tony Blair, Pierre Moscovici en George Soros in Davos in de doofpot te steken. Tijdens deze geheime ontmoeting werd van gedachten gewisseld over hoe ze het Brexit-referendum ongedaan zouden kunnen maken. De drie ‘heren’ – daarin zijn ze wel consequent – hebben nooit hun afkeur voor de keuze van het Britse volk onder stoelen of banken gestoken. Maar dat ze de uitslag naar de prullenmand zouden verwijzen, is voor velen een stap te ver.

Eind januari vroeg EUobserver de Europese Commissie om inzage te krijgen in het verslag van deze bijeenkomst. Een kleine drie maanden later kwam de weigering: “De noodzaak om het besluitvormingsproces van de EU te beschermen is belangrijker dan welk openbaar belang dan ook!” Met andere woorden: ge hebt er geen zaken mee!

Vertaling van de Engelse tekst: “Na onderzoek van uw verzoek in het kader van de bepalingen van Verordening (EG) nr. 1049/2001 inzake de toegang van het publiek tot documenten ben ik tot de conclusie gekomen dat het document gedeeltelijk kan worden vrijgegeven. ‘Sommige delen van het document zijn geschrapt’ omdat de openbaarmaking ervan wordt verhinderd door uitzonderingen op het recht van toegang zoals vastgelegd in artikel 4 van deze verordening.(Commissie européenne/Europese Commissie, 1049 Bruxelles/Brussel)

Verwijzing 1 : EUobserver
Verwijzing 2 : AsktheEU.org

Welnu, heel dat verhaal toont nog maar eens wat een verderfelijk figuur Soros wel is. Dat hij nog het lef heeft om zich met het Verenigd Koninkrijk te moeien zegt ook veel. Op 16 september 1992 dwong hij door allerlei speculaties de Britse regering de overgewaardeerde Pond te devalueren. Deze operatie kostte de Britse belastingbetaler zo maar eventjes 3,5 miljard Pond. Soros verdiende er 1 miljard $ aan. De gewezen Britse premier Tony Blair weet zijn vrienden goed te kiezen, zo te zien.

De Brexitpartij van Farage, die nu al voorligt in de peilingen, kan er maar goed bij varen. Het is nogal evident dat Nigel Farage dat gaat uitspelen.

Recente peiling:

2 comments

  1. Welke smerige boel die EU wel eigenlijk is kan je als gewone mens niet begrijpen. Nogmaals mijn vrije mening is een oorlog en de eerste aan de strop zijn Soros, Merkel, Junker Timmermans, Rotchild bende , en zeker het Gents konijn. Je houd het niet voor mogelijk hoe ons blanke ras wordt gediscrimineerd om aangespoelde deserteurs hier voorrang te geven. Onthoud het goed op 26 mei, Mijn geliefde god zal het je belonen. Ik heb er soms geen woorden voor om het walgelijke van de EU te omschrijven.

  2. Dank voor deze (gedeeltelijke) onthulling, het zoveelste bewijs dat de zo bejubelde Europese Unie een stevige ivoren toren is die door zijn vet betaalde bewoners stelselmatig wordt afgeschermd van het ‘gewone’ volk dat zij geacht worden te vertegenwoordigen en dat zij plots weer ‘weten wonen’ om stemmen te schooien.

Comments are closed.