In Duitsland heeft elke geregistreerde politieke partij het recht om een verkiezingsspot te maken, die dan door de Duitse openbare TV-omroep moet uitgezonden worden.  Maar het door schuldkultuur geplaagde Duitsland zou Duitsland niet zijn, als er geen groot spektakel zou gemaakt worden rond de verkiezingspropaganda van de rechtsnationalistische partij NPD.  In de aanloop naar de Europese verkiezingen krijgt die zowaar een primeur te verwerken: de Duitse openbare omroepen ARD en ZDF weigeren de spot, want ‘te kritisch voor asielinvasie en massa-immigratie’.

De NPD trekt de kiesstrijd in onder het motto ‘Migration tötet’ – Migratie is dodelijk.  In de spot wordt dat met feiten hard gemaakt: er worden beelden getoond van de talloze Duitse steden en gemeenten, waar Duitsers sinds de asielinvasie in 2015 door immigranten afgemaakt zijn.  Dat dit vaak gebeurt met messen heeft in Duitsland voor het begrip ‘Merkels Messenmänner’ gezorgd – de mannen met messen van Merkel.  Voor links is het oprukken van dat woord al een gruwel – dat de NPD het in de TV-spot wilde gebruiken, joeg hen helemaal op de kast.

Njet dus, beslisten de TV-bonzen van het regime: geen videospot.  De NPD trok naar rechtbanken, die nogal eens de vrije meningsuiting willen beschermen, maar niet in dit geval: zeggen dat migratie dodelijk is, is ‘Volksverhetzung’, zo klonk het, het ‘opruien van het volk’ – een soort Orwelliaans begrip waaronder alles kan verboden worden wat het regime niet bevalt.

Dat deze beslissing tot censuur onaanvaardbaar is in een zogezegd ‘democratisch’ land in de aanloop naar verkiezingen, is duidelijk.  Stel u voor dat de staatsomroepen onder Orban of Putin zouden weigeren de promotie van de oppositie uit te zenden, en enkel die van partijen die regimegetrouw genoeg zijn – je zou wat horen.  Maar als onder het regime van Merkel zoiets gebeurt, blijft het stil…

De NPD heeft nu bij de TV-zenders exact dezelfde TV-spot ingediend, maar wel met bieptonen en zwarte beelden op de plekken die moesten gecensureerd worden.  Gaan ARD en ZDF dat durven of willen uitzenden?  Afwachten maar…

Intussen vraagt iedereen zich af: hoe ziet die clip er dan wel uit?  De NPD houdt de spanning erin, en zet hem voorlopig niet online.  Pas als duidelijk is of en hoe hij op TV wordt uitgezonden, komt hij ook op de eigen mediakanalen.  We moeten het dus voorlopig met beelden van andere activiteiten doen.  Met ‘Deutsche helfen Deutschen’ komt de NPD op voor armen van het eigen volk.  Europees parlementslid Udo Voigt is opnieuw lijsttrekker voor het Europees parlement.  Peilingen geven de NPD met 1% van de stemmen opnieuw een verkozene, maar de foutmarges zijn groot.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Duitse TV censureert NPD-verkiezingsspot”

  1. Dit zal ze alleen maar stemmen opleveren en de tijd van afrekenen met die communistische volksverraders zal komen!

Trending

%d bloggers liken dit: