Identitairen Duitsland: “De oorlog is voorbij, keer terug naar Syrië en bouw uw land op!”

De oorlog in Syrië is voorbij, keer terug! Met deze duidelijke boodschap wil de identitaire beweging in Duitsland Syrische asielzoekers aanmoedigen om terug te keren naar hun thuisland. “Syrië, jullie vrouwen en kinderen, hebben nood aan jullie, mannen, om het land terug op te bouwen, na jaren van oorlog.”

De boodschap werd aangebracht op grote affiches, die opgehangen werden in de reclameborden van de metro en op straat. Zoals te verwachten viel, wordt de actie op weinig begrip onthaald door de media en politiek in Duitsland. Wijzen op de hypocriete beweegredenen van vele asielzoekers is immers not done en moet dan ook bestempeld worden als “extreemrechts”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.